Да вземем самолета за една вечеря в Санторни? С новите полети от София това лято вече може!

31 март 2021 | 08:30
1621
0
Pixabay, Pexel, инстаграм
0

Да, след една година на ограничения и пандемични мерки, за първи път светът започна да мисли за нови дестинации. А авиокомпаниите дори пуснаха допълнителни полети, за да ни улеснят. 

Лятото на 2021-ва със сигурност ще бъде по-горещо и по-вълнуващо, защото светът вече има оръжие срещу страшния коронавирус - ваксините, а туроператорите ни предлагат много по-евтини варианти за пътуване, благодарение на новите полети, въведени от нискотарифните компании.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santorini (@santorini)

Ето, например една от нискотарифните авиокомпании  пуска три директни полета от София - до Санторини, Крит и Корфу. Причината може би е, че Гърция е сред предпочитаните от българите дестинации за почивка. Чартърите са супер удобни, защото пестят време за пътуване и прекачване по летищата, където пък има голямо струпване на хора от различни държави.

Полетите ще бъдат активни до средата на септември, когато е и най-подходящото време за отдих. А билетите са на доста прилични цени. И, да, плажът вече не е мираж. Стягайте фигурите, за да можете да влезете в банските.

Дори да не стигнете до Занзибар, пак можете да имате незабравимо лято. 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени