Автор
Веселина Петрова

Ето как изглежда домът на колела за 1 милион долара на Джъстин и Хейли Бийбър (снимки)

Винаги съм мечтала за каравана. но от каравана до каравана има огромна разлика. И тази тук, на семейство Бийбър, напълно го доказва.

Домът на колела на певеца и съпругата му прилича по-скоро на салон на частен самолет или разкошен апартамент в петзвезден хотел.

View post on Instagram
 

Вътре има камина, четири телевизора и дори сауна!


Миналия уикенд Джъстин и красивата Хейли си подариха незабравими моменти в националния парк на Юта. А за пътешествието си купиха специално превозно средство – дом на колела за скромната сума от 1 милион долара. В Щатите караваните са на особена почит, защото с тях се пътува удобно и не се харчат баснословни пари за хотел. Освен това е супер романтично. Можете да паркирате сред природата и да се насладите на изгревите и залезите от подвижната си веранда.


Интериорът на караваната, избрана от семейство Бийбър е много семпъл – в пясъчни и кремави тонове, с уютна гостна с камина, спалня и баня, до която пък има сауна.26-годишният Джъстин и 23-годишната Хейли се ожениха през 2018 г. Двамата минаха през доста изпитания, но засега успяват да запазят отношенията си.