Ето на кое приказно място ще ни пренесе филмът за принцеса Даяна

Както вече ви съобщихме по-рано, Кристен Стюарт е актрисата, която ще се превъплъти в неподвластния на времето и пространството образ на британската принцеса Даяна.

Преди броени дни видяхме и самата Стюарт в ролята на лейди Ди. На снимка в Инстаграм, споделена от младата звезда, се убедихме, че тя ще изглежда досущ като покойната Даяна.

View post on Instagram
 

Заглавието на дългоочакваната лента е вдъхновено от моминското име на Даяна - "Спенсър", а сюжетът ще се върти около разпадналия се брак на принцесата с британския престолонаследник принц Чарлз.

Мястото, на което филмът ще ни пренесе, е знаковото за кралската фамилия имение Сандрингам, собственост на кралицата. Преди да се раздели с принц Чарлз, Даяна често е отсядала в него около коледните празници.

View post on Instagram
 

Фокусът на действието пада върху 1991 година, когато Даяна, прекарва Коледа в компанията на кралското семейство в имението Сандрингам в Норфолк, след което решава да напусне принц Чарлз.

Снимките обаче няма да бъдат от самото имение, а във величествената сграда на приказния замък Кронберг в Германия. Той е идеалнят двойник на Сандрингам и перфектното място за заснемане на филма.

View post on Instagram
 

Припомняме, че принц Чарлз и лейди Даяна се разделиха през 1992 г., но се разведоха четири години по-късно. Даяна загуби живота си през август 1997 г. в жестока автомобилна катастрофа в Париж едва на 36-годишна възраст.

Вижте още разтапящи душата кадри от красивия дворец Кронберг:

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: Като две капки вода: Това Кристен Стюарт ли е или принцеса Даяна?