Галена съсипа всички - вижте в каква топ форма се появи в Дисниленд (снимки)

В последно време Галена показа колко силна воля и дух има, като успя напълно да се преобрази само за няколко месеца. Покрай боледуването си от Ковид-19, а след това спирането на ангажиментите ѝ по нощните заведения, фолкдивата определено беше натрупала няколко излишни килограма, но днес няма и помен от тях.

След излизането на новата ѝ песен, в която се превъплъти в ролята на кукла Барби, Галена успя да смае феновете си с перфектно изваяно тяло. И освен че е значително по-слаба, виждаме че се е трудила упорито във фитнеса, тъй като показва и впечатляваща преса.

View post on Instagram
 

В момента певицата е в Париж на заслужена почивка, където се радва на красивите френски пейзажи, а вече е успяла да посети и легендарния увеселителен парк Дисниленд. На последните ѝ снимки в Инстаграм я виждаме в страхотен спортно-елегантен тоалет пред един от замъците в парка. Очевидно освен на впечатляващи гледки, Галена се радва и на хубаво време в Париж, тъй като тоалетът ѝ е доста оскъден, което позволява отново да се възхитим на прекрасната ѝ фигура.

View post on Instagram
 

Четете още: Ванеса Уилямс показа прелестите на Хърватия и Черна Гора (Снимки)