Гери-Никол с ново гадже във Венеция и рокля за 1000 долара

Гери-Никол избяга в най-романтичния град заедно с новото си гадже. Певицата и мъжа, пленил сърцето ѝ, чиято самоличност тя продължава да пази в дълбока тайна, са на романтична ваканция във Венеция.

Влюбените гълъбчета се наслаждават на плаване с гондола из каналите на града на любовта. За няколко дни във Венеция те успяват да обиколят повечето от забележителностите, сред които и... музеи, пише HotNews.bg.Вечерите пък двамата се наслаждават на вкусната местна кухня, винаги гарнирана с италианско вино.

View post on Instagram
 

Това е първа любовна почивка за Гери и новия ѝ приятел. Във Венеция обаче двамата не са сами. С тях е и друга двойка, с която са приятели. Според източници, близи до Гери, отношенията между нея и новия ѝ са изключително сериозни. Въпреки това изпълнителката държи все още да не разкрива кой е избраника на сърцето ѝ.

Тя не бързаше да прави публично достояние и връзките си с предишните си партньори - рапъра Капо Верде и ММА боеца Дани Илиев.

Докато се наслаждава на почивката си във Венеция, певицата не пропусна да сподели и секси снимки оттам, с която прикова погледите на последователите си от мъжки пол. На тях гласовитата варненка се разхожда из Венеция, облечена в маркова черна рокля, плътно прилепнала по тялото на Гери. Според проверка нейната цена е близо 1000 долара.

View post on Instagram
 

Тоалетът е дело на световноизвестния дизайнер Christopher Esber и е последен писък на модата. Няма огромно деколте, с което сме свикнали често да виждаме певицата, но за сметка на това пък има интересен и раздвижен дизайн в областта на раменете.

Четете още: Наум Шопов се съблече, но феновете са недоволни. Ето защо