Иво Аръков заведе гаджето си при Попай Моряка (Снимки)

22 октомври 2021 | 17:09
3648
2
Снимки: Instagram
2

Иво Аръков заведе приятелката си - хубавата Габриела, не къде и да е, а в селото на... на Попай Моряка - помните го, нали - онзи симпатичен комиксов герой, който се сдобива с мощна сила всеки път когато погълне кутия спанак. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivo Arakov (@ivoarakov)

Приказното кътче се намира в Малта, а именно там влюбената двойка избяга през последните дни за кратък романтичен отдих.

Всъщност става въпрос за декор, построен през 1979 г., когато "Уолт Дисни" и "Парамаунт Пикчърс" решават да заснемат игрален филм за Попай Моряка.

Ролята тогава е поверена в ръцете на вече покойния, но неподражаем със своя стил и комедиен талант холивудски любимец Робин Уилямс.

Четете още: Гери-Никол с ново гадже във Венеция и рокля за 1000 долара

Още по темата

Коментари

2 Тунинговата
  22 октомври 2021 | 23:47 отговор
 

николета ползва червило за 500лв.Всички нейни последователки марш бързо за бърз кредит за да се снабдите с любимото червило на звездата.Сами разбирате ,че това пълен абсурд,нали? Това е измислено от мен, но вероятно не съм много далеч от истината.Последователите в мрежата са маймуни и папагали.И бенц без двигател ще купят,ако е бил на въпросната или коя и да била звезда в "България".Ама облеклото ми и телефона не покриват въпросните 500лв? Нали си последовател на Ни Ло? Кой каза,че е евтино да си кифла?

 
1 SUCK MY DICK WITH THE BALLS
  22 октомври 2021 | 19:07 отговор
 

Големи тикви има,браво

 

Добави Коментар