Мегз, която наскоро обяви, че слага край на кариерата си като дизайнер, е решила да започне напълно нов живот, при това в Дубай.

Вдъхновена от сериала "Емили в Париж", Каканашева започнала да отскача редовно до мегаполиса и не крие, че е истински влюбена в арабския свят. Тя сподели за намерението си да заживее в Дубай, като публикува поредния кадър от там, придружен с дълъг и изчерпателен по темата пост, който гласи:

View post on Instagram
 

"Реших и аз чат пат да ви споделям по някоя дума за преживяванията си като една българка, която се опитва да живее в Дубай. В началото на годината бях тук за 15 дни и много ми хареса. За пръв път го видях като локация за живот - не за почивка. После си казах - “Ох, отивам пак да видя мога ли да живея там”. И изкарах още месец. Сега се завърнах отново. И ще видим. Ще си идвам често и в България, разбира се. Все пак там е работата и близките ми. Но след 10 години работата ми по дрехите е много “завъртяно колело”. Тя е сигурност и стабилен доход за мен, който след толкова много години днес заслужено ми се отплаща и ми дава свободата да живея. Майка ми ще командва там. А аз ще мога да експериментирам тук".

Очевидно Мегз от дълго време прави планове да емигрира, а сега се е прицелила в точното място, където предполага, че ще може да се установи. Тя е категорична, че бизнесът с дрехи ѝ носи достатъчно стабилни доходи, за да си позволи да експериментира и да потърси ново поприще в Дубай. Каканашева добавя, че майка ѝ ще отговаря за продажбата на модните изделия, докато тя търси щастието си на хиляди километри от родината си.

Съвсем скоро предстои да стартира и новият проект на Мегз, който е насочен към изготвяне на програми за личностно развитие. А какви ще ги върши в Дубай - дори самата тя не споделя за момента.

View post on Instagram
 

Четете още: Дъщерята на Лияна се гушка с як мъжага (снимка)