Освен гореща изкусителка, Моника Валериева показа и че е истинска фурия в нощните заведения. Моделката, която обикновено споделя секси кадри в социалните мрежи, публикува няколко сторита как празнува в нощен клуб в Дубай, като изпотроши цял куп чинии. Типично по балкански.

От кадрите става ясно, че Моника е посрещнала новата година в мегаполиса заедно с новата си любов Меди. Двамата вече не крият връзката си и дори споделиха снимка как се целуват страстно.

View post on Instagram
 

Изглежда, че Валериева се забавлява от сърце, докато прави бъркотия в заведението, чупейки чинии. Кадрите, които бе споделила в Инстаграм бяха под формата и вече са скрити, но за сметка на това Моника сподели поредната порция сексапил, като публикува как отново се забавлява с Меди.

От снимките виждаме как певецът палаво прави опити да опипа деколтето ѝ, но тя отмества ръката му. За връзка между двамата се говори от дълго време, но след като Валериева развали годежа си с катарски милионер през 2018 г., тя пазеше личния си живот в тайна. С певеца разкриха връзката си официално в края на миналата година.

Четете още: Цвети за Криско: Една жена си тръгва, когато вече не открива в теб качествата, които никога не си притежавал