Моника Валериева се превърна в Кари Брадшоу (снимки)

15 юли 2021 | 12:26
4350
2
снимки: Instagram
2

Съблазнителната красавица Моника Валериева се радва на вълнуващ период от живота си, защото най-накрая постигна мечтата си да бъде в САЩ. Още преди няколко дни предположихме, че моделката е отвъд Океана заради работни ангажименти и явно ще се окажем прави.

В момента Валериева е в култовия Ню Йорк и от съдържанието, което публикува в социалните мрежи, виждаме че се е посветила на фотосесии в стил "Сексът и градът", а самата тя напомня много главната героиня на сериала Кари Брадшоу. 

На кадрите моделката позира по улиците на големия град и демонстрира секси стил. Тя е споделила пътуването си с фотографката, с която работи често, но дали е планирала просто работно пътешествие, или има планове да остане за постоянно в САЩ - все още не знаем. 

Четете още: Моника Валериева се мести в САЩ?

Още по темата

Коментари

2
  15 юли 2021 | 12:30 отговор
 

iak milf

 
 
Бивш от НСГП
15 юли 2021 | 12:38

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Кво става Брутално Грозен Нагъл и Крайно Егоцентричен Мангал. msbrico.

1 Бивш от НСГП
  15 юли 2021 | 12:27 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Кво става Брутално Грозен Нагъл и Крайно Егоцентричен Мангал. msbrico.

 
 
Бивш от НСГП
15 юли 2021 | 12:27

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

Добави Коментар

Най-четени