Натали Трифонова вдигна градусите в мрежата със секси кадри от Миконос

Натали Трифонова се е отдала на заслужена почивка И то не къде и да е, а на прекрасни гръцки остров Миконос. Красавицата има късмет, тъйкато вчера сутринта тамошните власти отмениха противоепидемичните мерки за ограничаване на коронависруса, наложени в средата на месец юли. Те вече премахнаха полицейския час, който бе в сила от 1 ч. през нощта до 6 ч. сутринта, наред със забраната за музика в заведенията през цялото денонощие, и сега Трифонова спокойно може да е наслаждава на всичко, каквото ѝ е на сърце.

От снимките, които чаровната синоптичка е споделиа в социалните мрежи, става ясно, че горещата пътешественичка е обиколила главния град още в първата вечер след пристигането си. В ефирна рокля на сини цветя с висока странична цепка Натали определено е събрала погледите с дългите си крака.

View post on Instagram
 

На друг фотос знойната красавица позира в друго облекло с леопардов принт на фона на характерните за южната ни съседка варосани бели сгради със сини кепенци и врати.

View post on Instagram
 

Тоалетът, който най-силно впечатли феновете ѝ обаче, се оказа късата бяла рокля с гол гръб, отново демонстрираща грациозния ѝ силует. Завършвайки цялостната си визия, тя се е спряла на черни сандали с капси и високи платформи, кореспондиращи с колана на талията ѝ, както и цикламена дамска чанта, чиито цвят се среща и в цветята около нея.

View post on Instagram
 

Трифонова вдигна градусите още повече сред мъжката част на почитателите си, споделяйки сексапилен кадър, на който хубавицата се е изтегнала на шезлонг, разположен на лазурния бряг на Егейско море, под шарената сянка на мрежест чадър.

На фотоса Трифонова е облечена в черен бански от две части, върху който е сложила интересна плажна рокля, съчетана с тъмни очила и чифт големи обеци тип "халки".

View post on Instagram
 


"Лятото изпълни вените ѝ със светлина и сърцето ѝ се измива до обяд", гласи посланието към фотографиите, събрали хиляди харесвания, което всъщност е цитат от произведение на Сесил Дей Луис.

Четете още: Радина Кърджилова показа топ форма на плажа (снимки)