Несебър в топ 10 на най-добрите места за лятна ваканция с бебета и малки деца според топ издание

Ваканцията с бебета и малки деца може да се окаже истинско предизвикателство и изпитание за нервите на родителите. Ето защо, за да помогнат на младите семейства в избора на подходящо кътче за релакс и настроение, от списание Hello се заемат със задачата да издирят и посочат най-добрите дестинации за почивка с бебета и малки деца – местенца, които всеки от нас трябва да има на "радара си" през тази година, белязана все още от COVID-19 пандемията.

Ако пък и вие възнамерявате да се насладите на едно прекрасно и вълшебно лято в компанията на най-близките си и любими хора, сега е моментът да организирате семейната си ваканция.

От изданието ще ви издадат имената на най-подходящите кътчета за почивка с цялото семейство. Редакторите са направили страхотна класация на 14-те най-добри места за лятната ваканция, ако имате бебета или малки деца. А там, за изненада или не, специално място в подреждането е намерила и черноморската перла Несебър.
"България има много непокътнати плажове със син флаг, които са едновременно чисти и безопасни, така че можете да се забавлявате, играейки на плажа или плувайки в морето с малките", пишат от Hello.

"Несебър има за разглеждане както стар, така и нов град, с много места за пазаруване и хранене през деня и привечер, преди да се оттеглите в хотела, за да приспите бебето", допълват от изданието.

Вижте как изглежда класацията на списание Hello с топ 14 на най-добрите места, където да прекарате лятната ваканция с бебета или малки деца:

Коста дел Сол, Испания

Агия Напа, Кипър

Club Med в Алгарве, Португалия

The Baby Hotel, Австрия

Lapita, Dubai Parks and Resorts, Дубай

Center Parcs, Великобритания
Несебър, България

Тенерифе, Испания

Рим, Италия

Бали, Индонезия

Тоскана, Италия

Ню Форест, Великобритания

Майорка, Испания

Daios Cove, Крит

Четете още: Швейцария, Робърт Де Ниро, България - ДРАМА няма, ние сме царе на комедията