Тото стана арабски шейх, приятелката му погали 100-годишна костенурка (снимки)

Рап певецът Тото и прелестната му приятелка - Кристина Петринска си подариха екзотично пътешествие до Египет. Двамата не пропускат нито едно от вълнуващите преживявания, които мястото им предлага. Яздиха камили и хапнаха хляб, приготвен от местна жена в бедуинско село.

View post on Instagram
 

"Вчера видяхме един скат и много красиви цветни риби. Утре отиваме за костенурки.“ - сподели Тото в Инстаграм профила си.

Чаровната танцьорка и негова половинка пък се похвали, че е успяла да погали костенурка, която е на възраст над 100 години, пише Dir.bg.

Тото и Кристина се потопиха в истинска арабска приказка и заприличаха досущ на арабски шейх и неговата принцеса...

View post on Instagram
 

Двамата са посетили бедуинско селище, в което всички жени са се скрили.. Само най-възрастната от тях имала право да контактува с туристие и им е направила невероятен хляб.

"Там живеят без интернет, без телевизори, без ток, без училища и най-важното, което ни казаха - без стрес! Това е техен избор и признавам енергията им се усещаше наоколо. Аааа да, мъжът и пък ни направи от тяхното кафе, как да ви го опиша - беше люто, беше сякаш кафе с джинджифил !“ – споделя подробности от срещата музикантът.