Картофени кюфтета с кашкавал

03 март 2012 | 18:28
13055
3
3

Необходими продукти:

1 кг картофи
1 глава лук
100 г кашкавал
2-3 яйца
50 г брашно
мазнина за пържене
магданоз
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:

Сварете обелените картофи по възможност на пара. След това ги пасирайте и добавете настъргания лук, двете яйца, половината брашно, настъргания кашкаал, подправките и сол на вкус.

Замесете тесто и оформете кюфтета от него. Панирайте ги в останалото брашно и яйце и ги изпържете в сгорещената мазнина.

Поднесете ги с кисело мляко или със салата.

Още по темата

Коментари

3
  07 юни 2013 | 18:25 отговор
 

 
2 Stefan
  18 август 2012 | 21:35 отговор
 

I have been so bweilederd in the past but now it all makes sense!

 
1 Eli
  03 март 2012 | 20:21 отговор
 

Vkusnoooooooooooooooooo,no ZABRANENO !

 

Добави Коментар