Започва месецът на любовта и е време за оригинални идеи как да изненадаме половинката си. Ето една лесна и ефектна рецепта, с която определено ще впечатлите очите и небцето. Освен това е чудесна компания на чаша искрящо вино.

Необходими продукти:
1 средно голяма ябълка
1 райска ябълка
1 руло бутер тесто
75 г бри Castello® Creamy Whitе
6 ч.л. кафява захар
1 яйце
½ нар




Приготовление:
• Нарежете на много тънки филийки ябълката, Castello Creamy White и райската ябълка.
• Добавете вода в голяма тенджера и я оставете да заври.
• Поставете резените ябълки в кипящата вода и ги варете 4 минути, докато омекнат. Поставете ябълковите резени върху кърпа, за да изсъхнат и да се охладят.
• Разточете бутер тестото и го нарежете на 6 дълги ленти. Разбийте яйцето и намажете с него едната страна на тестото.
• В горния край на всяко парче тесто поставете няколко резена ябълка, така че да стърчат малко над края на тестото, след това добавете няколко резена райска ябълка, поръсете с кафява захар и подредете един-два резена сирене бри Castello Creamy White.
• Внимателно навийте лентата на руло и я притиснете в долната част, за да остане затворена.
• Поставете всяко навито парче тесто във форма за мъфини. Печете на 180 градуса за около 15-20 мин.
• След като розичките се изпекат ги подредете в красиво плато и поръсете със зърна от нар.

(в материала има продуктово позициониране)