10 неща, които мъжете обичат в жените повече от физическата красота

10 октомври 2020 | 16:14
22583
2
Pixabay
2

Какви качества трябва да притежава една дама, за да бъде привлекателна? Сигурно много жени си задават този въпрос. Е, ние ви даваме отговорите. И трябва да знаете, че не става въпрос само за външен вид. Даже съвсем не. 

Жената трябва да бъде независима и да има свой живот. 
Мъжете обичат дами, които имат свой стил на живот, обичат приключенията и пътуванията, и отделят достатъчно време за самите себе си. Естествено това се съчетава с времето, отделено за семейството и приятелите. 

Мъжете търсят в жената своя най-добър приятел
Дамата трябва да помага на своя партньор да бъде на върха. Тя трябва да му се възхищава, да го подкрепя, да се смее на шегите му... 


Жената трябва да бъде... добра
В началото всички дами са мили и сладки, но е важно това им отношение да се заази във времето. Мъжът обръща голямо внимание на начина, по който жената говори за бившия си, за колегите си, дори за непознати хора. 

Жената трябва да бъде интелигентна

Има нещо много секси в една жена, която е образована, остроумна и може да поддържа разговор по всякакви теми. 

Жената трябва да бъде открита

Никой не обича някой да го съди, да му сочи грешките. Мъжът търси подкрепа, търси партньорка, която не го съди, а е готова за нови възможности и перспективи. 

Да цени малките радости
Да, всеки мъж иска жена с мечти и амбиции, но основното, което представителите на силния пол ценят в дамата е способността ѝ да се радва на малките неща. Жена, която знаее, че най-важното в живота са семейството, приятелството, любовта, интимността.


Да бъде креативна
Да ви призная, никой не обича "нормални" неща. Всеки търси нещо специално, нещо различно, нещо уникално. Това важи и за мъжете. Те искат жената до тях да бъде свободна да прави нещата по свой си начин, да не ѝ пука от мнението на околните. 

Да знае какво иска

Мдааа, дами, трябва да имате мечти и да работите за тяхното сбъдване. Жената, която знае какво иска, е невероятно привлекателна. Ако има цел и тази цел изпълва живота ѝ, това я зарежда с емоции и смисъл. 

Да познава добре себе си
Става въпрос за жена, която следва интуицията си, знае точно какво иска и го следва. А не че е наивна. 

Благодарна е на мъжа до себе си за това, което ѝ дава

Мъжът иска да зане, че е обичан и ценен, че е важен за някого и точно жената е тази, която му дава това усещане, тази добавена стойност.

Тя е тази, която го кара да се чувства уютно и щастливо. 

Още по темата

Коментари

2 шопендар
  10 октомври 2020 | 22:15 отговор
 

ха ха,защото няма други,иначе щеше да има база за сравнение.знаеш ли каква е приликата между рибата и вагината,колко и да ги миеш все си миришат на риба,а жените колко и да ги парфюмираш и в каквото и да ги облечеш,номерата са им едни и същи.

 
 
hehe
11 октомври 2020 | 14:39

това казвал ли си го и на твоята майка?

1 шопендар
  10 октомври 2020 | 19:38 отговор
 

писано от жена,мъже не се връзвайте на такива писания,такива добродетели жените не притежават,просто защото всички жени са курви,а курвата е готова по всяко време да те прецака,и да те закопа.секса е нещото което кара един мъж да се усуква около една жена,а жените знаем колко са меркантилни.

 
 
hehe
10 октомври 2020 | 20:41

поредният убитак, дето мрънка и се оплаква от жените...ми питал ли си се що все на такива попадаш? :)

 
11 октомври 2020 | 08:32

Шопендар е пациент, в мрежата е пълно с такива.

Добави Коментар

Най-четени