Често жените правят елементарни грешки в леглото с мъж, за което след това трябва да платят със самотата . За да предотвратите такъв край, руската сексоложка от Центъ за секс образование Secrets - Валерия Агинская, ще ви каже защо един мъж може да откаже да бъде интимен с вас.

Изнудващата

„Ако не ми купиш кожено палто, няма секс за теб! Познато ли ви звучи? Сексът никога не трябва да се търгува. Сексът е взаимно удоволствие, а не стока. И ако го търгувате, това е знак, че или половият акт, или мъжът, с когото го правите, не ви е по вкуса. Във всеки случай, щом леглото се превърне в място за пазарлъци, интимната връзка с тази жена престава да бъде желана от мъжа. На никого няма да му е приятно да прави секс заради изгода.

Срамежливата

Ако сте от дамите, които правят секс, скрити под завивките или на тъмно, трябва да сте наясно, че това не е от любимите неща на мъжа. Като един нормален човек, освен на интимния момент с с половинката си, той иска да се наслади и на нейната женственост и гола красота. Затова бъдете по-разкрепостени и смели в леглото. Не забравяйте, че мъжът се възбужда както от докосванията, така и от гледката пред него.

Монотонната

Кой е твоят идеал за любовник? Със сигурност е мъж, който е не само нежен и любвеобвилен в леглото, но и такъв, който прилага всякакви сексуални техники, за да достави максимално удоволствие на партньорката си. А това безспорно подлудява жените. Същото важи и за дамите. Сексът с дама, която не прави нищо, за да достави удоволствие на партньора си, а само лежи като морска звезда, в един момент престава да бъде интересна и желана от него.

Вечно парфюмираната

Всички мъже обичат естествената миризма на жената. Женските естествени феромони са едни от най-силните афродизиаци, те формират първоначалното сексуално влечение към партньора. И затова не трябва яростно да ги маскирате със силни парфюми и миризливи кремове - така мъжете просто ще спрат да ви чувстват. Разбира се, това не означава да не се къпете - излишно е да се споменава, че силната миризма на пот и мръсотия може да отблъсне всеки човек. Какво да кажем за миризмата в интимната зона! Хигиената е от изключтелно значение, но без да прекалявате с изкуствено добавените силни аромати.

Мълчаливата

Доказано е, че стоновете, които жените издават по време на секс, влияят особено възбуждащо на мъжа. Мълчанието от страна на жената би понижила сексуалния тонус на партньора, така че, мили дами, знаете как да действате. Шептенето на мръсни или сладки нежни думи също действат на господата като мощен афродизиак.

Приказливката

Шептенето и мълвенето на сладки думи в леглото е нещо чудесно, но внимавайте какво говорите. Говоренето за неща извън секса ще предизвика обратния ефект и ще откаже тотално мъжа от сексуалната игра по-нататък. Неподходящите разговори, като например какво да приготвите за вечеря и така нататък, е най-добре да оставите за по-късно..

Вечно нещо я боли

Този тип дами често отлагат секса за по-късно поради различни обстоятелства, които обаче възникват редовно. Ако не искате да правите секс с този партньор или ако той прави неща, които ви карат да се чувствате неудобно по време на сексуалната игра, най-добре е да имате смелостта да говорите директно – нежно, но достатъчно конкретно. Да му казвате, че ви боли главата, че сте уморена или че просто сте в тягостно състояние на духа, няма да ви помогне и в един момент ще прогони мъжа далеч от вас.

Постоянно живеещата в миналото

Разказите за предишните ви партньори не са добра идея, така че ги избягвайте. Особено далеч стойте от сравнения от типа - "Кольо щеше да направи друго, а не като теб". Разбира се, необходимо е да научите мъжа да ви доставя удоволствие, но не и като му давате за пример бившия си.

Твърде честната

Дори и най-патриархалният мъж иска да чувства, че се е справил страхотно в леглото. Ако една жена в отговор на въпроса му дали ѝ е халесало, измърмори под носа си нещо неясно, това би възмутило партньора ѝ и той едва ли ще иска да се задържи дълго време при такъв тип половинка. Ключът към добрия секс е говоренето за любов. Говорете, говорете, говорете. И за да проведете разговора правилно, първо трябва да похвалите партньора си, а след това, ако се налага, да му дадете деликатно съвет какво може да се направи още по-добре.

Командващата

Да бъдеш доминант е цяла наука. И не толкова лесно, колкото си мислите. Но основното правило за господство е, че то трябва да се съгласува с отстрещната страна. Когато един от партньорите започне да командва какво и как да се прави, тогава най-вероятно страстта при втория просто да угасне.

Четете още: Ето защо той никога не се обръща към теб с името ти