Един от най-обичайните фактори при много двойки е партньорите да използват мили обръщения един към друг и по-рядко - името на половинката си. Но вероятно и вие сте попадали на една специална порода мъже - тези, които никога не сте чували да споменават името ви. Дори и да не сте в сериозни любовни отношения. Просто вашето име никога не е било изричано от конкретния човек. А знаете ли защо? Днес ще ви споделим основните причини:

Мъжете не изричат името на жените, с които не искат да се сближават

Измисляйки всякакви умалителни, които звучат толкова сладко в ушите ви, мъжът се опитва да бъде неутрален към вас. По този начин той показва, че не сте единствената жена в живота му, а просто поредното "зайче, котенце, бебче" и каквото друго се сетите. Това е един от признаците, че този човек няма сериозни намерения да се сближава с вас и за него името ви не е от голямо значение.

Възможно е да си имате работа с прикрит тиранин

Интересно наблюдение на различни психолози сочи, че мъжете, които искат да контролират половинката си, заменят името ѝ с различни умалителни. По този начин господата, жадни за власт, усещат превъзходство и обезличават жената до себе си.

Той просто е неуверен в себе си

Подобно на тиранина, неувереният мъж заменя името ви с любовно обръщение, за да добие повече самочувствие, като не ви придава голяма важност. Защото ако вие сте просто едно "зайче", то той ще има повече увереност в себе си и ще повярва, че е по-силният.

Може да е и от чувството му за хумор

По-забавните господа се разпознават отдалеч. И ако си имате работа с такъв, то то е много вероятно да не чуете името си, изречено от неговата уста, а да ви измисли прякор, който да е с по-забавно значение. Но това не означава, че не ви уважава или че няма топло отношение към вас. Той просто иска да бъдете винаги усмихната.

Името ви буди неприятни асоциации в него

Знаем, че когато определени хора ни нараняват или по някакъв начин сме ги запомнили с лошо, то ние моментално прехвърляме тази енергия към името им. Много е възможно вашето име да се дублира с това на някоя дама от миналото, което да навява лоши спомени на вашия човек. Не се притеснявайте и това ще отмине, стига да му дадете време и да придадете съвсем нова вибрация на името, което някога е будело ужас в него.

Четете още: Четири сексудоволствия, които дамите обожават