От всички дълги и супер приятни разговори по женски сме свикнали да вярваме в някои доста разпространени недоразумения за мъжкото поведение между чаршафите.

Ами, време е да заместим глупостите с вярна информация.

Мит: Мъжете смятат, че ръчната стимулация е тотална скука

Опровержението: Всъщност повечето представители на силния пол обожават момента, когато буквално вземеш нещата между чаршафите в свои ръце.

Все пак, като се замислиш, това е начинът, по който самите те обгрижват най-важната част от тялото си.

Това, което не харесват обаче, е да го правиш непрофесионално.

Най-добрият учител е, ами... приятелят ти. За целта не се притеснявай да наблюдаваш как си доставя удоволствие сам, защото той е единственият експерт, що се отнася до собственото му тяло.

В случай, че твоето момче е от срамежливите и се притеснява да ти направи демонстрация на самотните си занимания, ето една маневра, с която няма как да сбъркаш: застани зад него и се пресегни към малкия му приятел оттам.

При тази поза ъгълът е същия като този, който използва, когато е насаме със себе си.

Мит: За нищо на света не иска да усети зъби върху мъжкото си богатство

Опровержението: Наистина не съществува нормален мъж, който изпитва удоволствие от захапването на тази деликатна част от тялото му, но за сметка на това нежното гризване му се струва доста приятно.

Проблемът с използването на зъбките там долу се появява тогава, когато започнеш да драскаш кожата му или по погрешка гризнеш малко по-силно.

Тестисите му също са благоприятен обект за съвсем лека работа със зъби, стига разбира се да бъдеш изключително внимателна: достатъчно е просто да задържиш единия в уста (съвсем нежно), без наистина да захапваш.

Единствената гореща зона, към която никога не трябва да припарваш по този начин е т. нар. френулум – супернежната и изпълнена с нервни окончания кожа, която се простира по задната част на мъжкото му достойнство.

Мит: Ако забравиш за част от задръжките си, ще те помисли за леко момиче.



Опровержението: Този комплекс е толкова остарял във времето, че е огромна изненада колко много момичета все още страдат от него.

Всяко момче, което си струва отделеното в спалнята време, е наясно, че да имаш гореща мацка, способна на още по-изпепеляващи маневри, си е джакпот.

Крайно време е да погребеш абсурдните си притеснения – потанцувай в скута му, нежно завържи ръцете му за таблата на леглото и плесни престъпно сексапилното му дупе достатъчно силно, за да му доставиш суперприятно жилване.

Изобщо не се съмнявай, че усилията, които полагаш, ще останат незабелязани, напротив – лошите момичета са невероятно вълнуващи.

Източник: cosmopolitan.bg