Доверието е най-голямата инвестиция в една връзка. Печели се трудно и се губи лесно. На нас, жените, ни е вродено да се доверяваме по-трудно и често подлагаме на съмнение верността на мъжете. И донякъде сме прави, но е хубаво да не прекаляваме. Ето защо днес решихме да ви подскажем кои са най-явните признаци, че той ви лъже. И ако не сте забелязали в него някои от тях, то няма защо да се притеснявате. Нека да видим за какво трябва да сте нащрек и как да го изпитате:



Рязка промяна в поведението му

Независимо дали промяната е положителна, или негативна, трябва да знаете, че тя е сигнал за нещо гнило. Разбира се, най-класическият случай при изневерите е необичайно късното прибиране, което зачестява все повече. Или пък, ако преди не е обичал да излиза с приятели в свободното си време, а вече е започнал да го прави. Ако пък той спре да ви взима със себе си на събития, на които обикновено ходите заедно, то това трябва да е огромна червена лампичка за вас.

Започва да купува нови неща

Без значение дали става дума за дрехи, парфюм или за някакви други вещи, внезапно появилият се шопинг в неговото всекидневие направо крещи, че се е появила друга жена. Промяната в стила му на обличане трябва да е сигурен знак за вас.

Изведнъж започва да спортува

Ако досега не сте можели да го отлепите от дивана след работа, а от известно време е във фитнес в залата поне 2-3 пъти в седмицата, значи се опитва да влезе във форма за някоя нова тръпка. Общо взето, всяка рязка промяна в имиджа при мъжете хич не е случайна.



Ако от спокоен стане агресивен или обратното

Рязката промяна в поведението е другият признак, че вашият човек ви лъже. И тъй като той изпитва вина, му е трудно да запази естественото си поведение пред вас. Бонус съвет, ако наблюдавате точно тази промяна при него: Попитайте го директно и сами ще разберете истината.

И не забравяйте, че женската природа ни е направила изключително интуитивни. А щом нещо в любимия ви притеснява, то има защо.

Четете още: Мария Игнатова призна: Ивайло е най-голямата ми любов