Автор
Woman.bg

4 секс пози, с които да покажете перфектното си тяло

Всички обичаме да изглеждаме добре и копнеем да бъдем съвършени особено в очите на партньора. Спазваме диети, трудим се във фитнеса и правим какво ли не, за да сме привлекателни. И въпреки че не е правилно да се фокусираме над това как изглеждаме по време на секс, ние го правим. Искаме да знаем под какъв ъгъл сме някак по-слаби, понякога дори се опитваме да прикриваме недостатъците си. А как да покажем това, с което се гордеем? Ще ви подскажем чрез следващите секс пози.

Обърната ездачка



Искате да се покажете? Време е да се качите отгоре и да поведете парада. Най-добрият начин да покажете фигурата си е като заемата позицията на обърнатата ездачка, да се наведете напред и да подпрете ръце върху краката на партньора. Тази поза е изключително секси и с нея показвате по предизвикателен начин гърба, талията, бедрата си и разбира се дупето, което половинката ви със сигурност ще се изкуши да сграбчи с ръце.

Танц в скута



Това може би е най-доброто описание за следващата позиция. Ако искате да акцентирате върху гърдите си, заложете на пристегнат корсет и пуснете бюста си на воля. По този начин той ще изглежда още по-голям и изкусителен. Оставете партньора да седне на стол, а вие се настанете удобно върху него. Не му давайте да ви докосва, повярвайте, това ще го подлуди.

Една по-различна кучешка



Застанете в добре познатата кучешка поза. След това партньорът трябва да ви повдигне, докато ви държи за кръста. Краката ви трябва да обгърнат таза му, а вие да сте в легнало положение от кръста нагоре. По този начин партньорът има перфектна видимост към гърба и дупето ви.

Просто си легнете и оставете да ви се възхищават

View post on Instagram
 


Докато ви правят френска любов. По този начин ще дадете шанса на половинката да изследва тялото ви и то да грейне в пълния си блясък. Тази позиция е собено подходяща, ако искате да покажете краката си. Можете да ги повдигнете игриво във въздуха.

Четете още: Хванах си любовница, докато жена ми е бременна