Автор
Woman.bg

4 сексуални пози, които да пробвате с половинката си!

Най-добрият начин да разнообразим сексуалния си живот е като от време на време пробваме пози, различни от любимата ни мисионерска. Чували сме за какви ли не позиции, а в същото време пренебрегваме една от най-добрите. Тя е известна като „на лъжичка“ и е прекрасно решение, ако обичате да се гушкате по време на секс.

Много двойки я пренебрегват, но истината е, че тя може да ви донесе невероятни усещания. Ето кои нейни опции ще ви изненадат приятно:



1.Половин лъжичка

Легнете по гръб, докато партньорът ви лежи на една страна. След това го „прегърнете“ с единия си крак. Половинката ви трябва да прониква във вас под ъгъл приблизително 90 градуса.



2.Обърната лъжичка

И двамата сте легнали на една страна, но с лице един към друг. Това ще ви даде възможността да имате добър очен контакт и да се целувате по време на акта.



3.Седнала лъжичка

Партньорът ви трябва да е в седнало положение. Седнете отгоре с гръб към него. Тази поза може да се окаже чудесна опция за по-добра стимулация на G точката ви.

4.Класическа лъжичка

Класическата лъжичка е изключително мързелива и носеща невероятни усещания. С минимум усилия можете да постигнете максимум удоволствие! Просто легнете на една страна, докато партньорът ви е зад вас и се наслаждавайте на страничното проникване.



Четете още: Уроци по прелъстяване от Марлон Брандо