Сигурни сме, че сексуалният ви живот е прекрасен. Но защо да не го направите още по-разтърсващ и незабравим, и то само с няколко елементарни, но горещи хитринки:

1. Мастурбация преди любовната игра

Ръчната стимулация час-два преди сексуалния акт ще помогне и на двама ви да удължите времето, за което ще стигнете до оргазъм след това.

2. Втори сексуален акт

Чувствителността на мъжете в много от случаите се усилва след първата ерекция. Но не бързайте. Изчакайте 10-15 минути, след като сте приключили с първото забавление. Стига да не сте твърде нетърпелива, можете да получите доста добри резултати при втория рунд.



3. Прекъсване по време на сексуалния акт

Когато партньорът ви е на крачка от оргазма, спрете и изчакайте около минута. Така може да удължите времето, за което ще достигне до финала.

4. Прилагане на техниката с притискане на основата на пениса му

Това е една много стара и ефикасна техника, която може да използвате. Това задържа еякулацията му.

5. И на финал нещо любопитно – чаша охладено кафе

И за да бъдем по-точни – температурата на ободряващата напитка трябва да е по-ниска, почти изстинало. Учени открили, че 150 мл почти охладена кофеинова течност, изпита преди сексуалните занимания, ще донесе на партньорите още по-влудяващи и продължителни наслади под чаршафите. Обяснението е, че кафето стимулира онази част от мозъка, която регулира центровете на възбуда. Учените продължават изследванията, за да ни съобщят скоро как горещото кафе действа върху сексуалния живот.

Четете още: Обичам мъжа си, но имам нужда и от вниманието на други мъже