Мили дами, ако искате партньорът ви да загуби ума си по вас, а сексът с него да е най-великото преживяване и за двама ви, не правете тези пет нещо в леглото. Дори и да допуснете само една от тези грешки, тя е достатъчне, за да се превърне в причина за лош край и на секса, и на отношенията.

Руски психолози направиха списък на най-честите и дразнещи мъжа грешки, които жените допускат по време на секс. Вижте ги:



1. Бърборене в постелята

Сексът няма нужда от разговори, той трябва да изпълва околното пространство не с бъбрене, а с нежни стонове, шумно дишане и други подобни звуци. А за любовта и други неща може да се говори и по-късно.

2. „Ти си по-добър от Иван, Петър и… взети заедно”

Няма съмнение, че в първата минута тази похвала след секс ще поласкае всеки мъж, но не трябва да го сравнявате на глас с предишните си партньори.



3. Поза "морска звезда"

Принцесата легна и чака, разперила ръце и крака в поза "морска звезда". Това е ужасът за всеки мъж. Такова поведение от женска страна дразни всички мъже без изключение. Лежащото "дърво" не възбужда никак мъжете, а след секс с такова, ще му се струва, че просто е излязъл от спортната зала и едва диша от умора.



4. Секс по време на футбол

Мъжете са запалянковци. И когато жената му се предлага, докато играе любимия му отбор по време на Шампионската лига или Лига Европа, опитвайки се да конкурира с любимия му тийм, тя ще претърпи горчиво поражение, а като бонус и крясък по свой адрес.

5. "Преди не си правил такова нещо, къде си го научил"

След такива думи и възможна сцена на ревност възбудата се изпарява за дълго време, а желанието за експериментиране изчезва завинаги.

Четете още: 5 сигнала, че се нуждаете от секс СПЕШНО