5 начина да го накараш да те желае постоянно

04 юни 2020 | 15:16
55665
3
снимки: Unsplash
3

Всички дами обичаме да се чувстваме като неудържими изкусителки и да караме господата да полудяват по нас. Заложено ни е в природата да бъдем секси и привлекателни, нужно ни е много малко, за да можем да пленим мъжа така, че той да не желае никоя друга, освен нас. Ето как можете да го постигнете, по-лесно е, отколкото предполагате:

1.Споделяйте му желанията си в леглото

Никога не се срамувайте да споделите на мъж сексуалните си фантазии. Понеже малко жени се осмеляват да го направят, можете да спечелите много с този ход. Господинът ще бъде истински впечатлен! Потопете половинката си в дебрите на еротичните си фантазии и ще имате уникални мигове заедно, защото той ще направи всичко възможно, за да ви задоволи. Ако сте готови за някой секси експеримент, кажете му го, нямате представа колко много ще спечелите от това.

жена

2.Използвайте сексът като антистрес лекарство

Факт – сексът потушава стреса. Дори и когато сте изморени и напрегнати, потърсете физическа близост с любимия, защото и на двама ви ще се отрази добре. Контактът между телата ви ще засили още повече връзката ви. Можете да опитате заедно изкушението наречено „тантричен секс“ и да се отпуснете с помощта на специална техника на дишане. Използвайте тези моменти като лек против стрес и ще бъдете изключително доволни от резултата. По този начин вие ще изглеждате като истинска тигрица в очите на мъжа.

3.Изучавайте нови техники в секса

Не спирайте да се интересувате от това какво ново можете да предложите на половинката си в леглото. Няма нищо по-хубаво от разнообразието в секса, старайте се в тази посока. Усилията ще ви се отплатят многократно!

двойка

4.Посетете заедно някой секс магазин

Това може да бъде много възбуждащо преживяване. Отделете време да обсъдите какво ново бихте изпробвали в леглото и се сдобийте с малко „играчки“ от някой еротичен магазин. Изберете ги заедно, това ще ви сплоти още повече. Гарантираме ви, че господинът определено ще хареса идеята.5.Гледайте еротични филми заедно

Малко жени признават порното, а мъжете се впечатляват от тях и то много. Не се срамувайте, а изберете заедно какъв сюжет би ви подействал най-силно и на двамата и просто се отдайте на секси преживяване без задръжки. Нека се прояви тигрицата във вас, накарайте любимият ви да се пристрасти!

жена

Четете още: Любовта е в малките неща: да си играеш с косата ѝ… да я наметнеш с твоя риза

Още по темата

Коментари

3
  03 ноември 2020 | 12:41 отговор
 

 
2 веселка
  05 юни 2020 | 18:20 отговор
 

много ясно че работи, пробвай, но ще намаже комшийката ;)

 
1 веселка
  04 юни 2020 | 17:51 отговор
 

сложете му рога

 
 
r4
05 юни 2020 | 16:51

дали ще проработи?

Добави Коментар

Най-четени