Можете да модифицирате външния си вид, колкото искате – да си удължавате миглите, да си повдигате гърдите с пуш-ъп сутиени, да се потите във фитнеса, за да имате стегнато дупе, да прилагате всички тактики за флирт, препоръчани от експерти и коучове… и при това мъжете ще проследяват с възхитен поглед друго момиче, което сякаш не блести с нищо.

Ето един пример от реалния живот. Нашата приятелка Юлия далеч не се отличава с идеална фигура, не прилича на фотомодел, нито пък на класическа красавица. Тя е нисичка, около 155 см., пухкава, с къси пълни крачета. Лицето ѝ е покрито с лунички, тя не носи грим, нито високи токчета – не, тя не е сива мишка, просто е весела пухкавелка. При това обаче, щом Юлия се появи на хоризонта, мъжете в компанията забравят за всички дами наоколо с прилепнали рокли, изразителен грим на очите и елегантни високи токчета. Господата доста бързо се озовават в орбита около Юлето, смеят се, шегуват се, правят ѝ комплименти. На нея определено не ѝ липсва мъжко внимание.



Питали сме я каква е тайната ѝ. Може би тя е богиня в леглото? Или пък има ерудицията на истински гений? Или знае някакви магически ритуали, които прилага? Тя обаче само се изненадва от този въпрос и отговаря, че няма никаква тайна – тя просто е такава, каквато е, и това я устройва напълно. Мъжете сред минувачите често се обръщат след Юлето и я изпращат с поглед. А тя, облечена с дънки, най-обикновена тениска и кецове, изобщо не забелязва това. Как става така? Защо едни жени се скъсват да тренират, да спазват диети и да се разкрасяват, за да привлекат вниманието на мъжете, а при други това става от само себе си?



Разковничето се крие в концентрацията на женската сексуална енергия. Всяка жена може да оцени емоционалното си състояние и да узнае дали е истински сексуален магнит за мъжете. За целта ще трябва само да се вслушате в усещанията си и да обърнете внимание на някои детайли. Например:

1. Творческо вдъхновение и неизчерпаема енергия

Често ви се струва, че сте извор на креативни и невероятни идеи! Изпълнени сте с интересни мисли, бъдещи проекти, желание да започнете нещо ново. Дори когато се приберете след работа, ви се налага да положите усилия, за да усмирите потока на вътрешната си енергия. Струва ви се, че можете да преобърнете планини, че всичките ви идеи непременно ще се увенчаят с признание и успех. Вие сами по себе си зареждате околните с енергетиката си – и мъжете не могат да ви подминат безучастно.



2. Вие винаги имате страхотен късмет


Не говорим за печалби от лотарията – това е нещо твърде дребно и еднократно за вас. Просто като цяло се чувствате късметлийка. Погледнете назад в миналото, оценете жизнения си път, кариерата си. Имало е редица случаи, когато нещо сякаш ви е тласкало към правилното решение, случайности са откривали пред вас нови пътища и хоризонти. И колкото и да сте се страхували да излезете от комфортната си зона, нещо ви е карало да направите крачка напред. Всяко ваше решение е водило до успех. Вие привличате добрия късмет благодарение на силната си енергетика. Насочете я към мъжете и със сигурност ще имате страхотен късмет и в тази сфера!



3. Вие сте оптимист напук на всичко

Ако имате силна женска енергетика, вие никога не се предавате. Е, разбира се, понякога мрънкате и проклинате трудностите и житейските спънки, но дълбоко в себе си знаете, че има изход от всяка една ситуация. За вас няма задънени улици. Мотото ви е „Дори ако те изядат, пак имаш два изхода“. Когато за момент се поддадете на паниката или отчаянието, решението сякаш само изниква в ума ви, носейки ви облекчение.



4. Вие умеете да се радвате на малките неща

Можете да превърнете дори една дъждовна сутрин в малък празник. Чаша горещо кафе, любимата ви весела музика, широко отворен прозорец – в този момент вие сте невероятно щастливи и разбирате, че животът е прекрасен сам по себе си. В такива мигове ви залива вълна от любов и нежност към близките ви, от осъзнаване на собствената ви привлекателност и решителност. Вие се радвате, че толкова неща ви вдъхновяват за смели постъпки.



5. Вие се чувствате уверено, както и да сте облечени

Не ви трябват 15-сантиметрови токчета, за да се почувствате привлекателни и секси. Най-обикновени дънки и тениска, любимите ви кецове, чанта с презрамка и загатната усмивка на лицето – и ето че вече сте истински магнит за мъжете. Нищо не привлича силния пол повече от една уверена в себе си и в красотата си жена. Нагласените хубавици с хищен и изпитателен поглед, видимо излезли „на лов за партньор“, просто не са ви конкуренция.

Четете още: Как да флиртувате като богини

*В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!