Обича ли ме наистина, или съм временно увлечение? Дали емоциите помежду ни ще прераснат в истинска любов? Често си задаваме тези въпроси, когато желаем някого толкова силно, че се страхуваме магията между нас да не изчезне.

Когато обаче оставим силните емоции настрана, има някои признаци, които категорично потвърждават, че Той ни обича и има сериозни намерения към нас. Ако и ти си на любовен кръстопът и се чудиш дали твоят човек те обича истински, то следващите редове ще ти дадат отговор на въпроса.



1.Той е толкова търпелив

Ако един мъж е търпелив към половинката си и се съобразява с желанията ѝ, то това не е случайно. Този, който те обича истински, ще направи всичко, за да си щастлива и ще изтърпи всяко мрънкане от твоя страна, но все пак не прекалявай. Дори и търпеливият мъж не е от стомана.

2.Изслушва те внимателно

Той помни какво си му споделила за себе си и не забравя важни факти от живота ти. Просто защото те изслушва и се вълнува за всичко, свързано с теб. Той никога няма да забрави рождения ти ден или годишнината ви, защото ти си неговият най-голям приоритет.

Четете още: Кажи ми как ще прекараш Черния петък, за да ти кажа какъв си



3.Винаги е на твоя страна

Мъжът, който обича и държи на жената до себе си, е винаги готов да я защити. Дори когато греши. За него е важно да бъде нейният спасител, нейният ангел хранител, особено пред другите. Ако усещаш, че Той е най-голямата ти опора и е на твоя страна, то това е истинска любов.

4.Той се гордее с теб

Заедно сте отскоро, но той вече те представя на приятелите и родителите си? Говори за теб и се хвали с постиженията ти? О, да, той е луд по теб!

5.Той е огледало на емоциите ти

Всеки мъж, който обича и то силно, държи любимата му да е щастлива. Нейните емоции се превръщат и в негови. Ако ти си тъжна – и той ще бъде унил. Ако ти си радостна – и той е щастлив. Той просто е огледало на душата ти.



Четете още: Писмо до мъжа, с когото никога няма да бъда