Автор
Христина Кирилова

5 признака, че той няма да се ожени за теб

Срещате се от няколко години и вече живеете заедно, но той така и не ви предлага брак? Сякаш просто се чувства удобно с вас и нищо повече? Или пък много искате да се ожените, но не виждате никакво действие от негова страна в тази посока? От вас зависи да решите дали да продължите такава връзка, или не, но определено има смисъл да обърнете внимание на 5 признака в поведението му, които подсказват, че той не иска да узаконите любовта си.

Винаги когато стане дума за брак, семейство и деца, той просто сменя темата

Самият факт, че той дори не желае да участва в разговор по темата, означава че не иска да бъде семеен. Вероятно дискусията на тема създаване на семейство дори го плаши. И това съвсем не означава, че той не иска да бъде с вас или че причината е във вас. Най-честата причина се крие или в лошия му опит, или в лошия пример, който е видял като дете от родителите си, които не са били щастливи заедно и той е бил свидетел на не един или два скандала. Тук вече говорим за психическа травма.

Ако все още не живеете заедно, той прави всичко възможно това да не се случи

Заедно сте от години, но той все още предпочита да живее сам в ергенското си жилище или още по-лошо - при мама и тате? Това е ясен знак, че няма сериозни намерения към вас и му е много удобно просто да се срещате, отколкото да споделяте общ дом.

Ако той ви убеждава, че и така сте си добре

"Така сме си толкова добре, защо да усложняваме всичко заради единия подпис и едната фамилия?", ако чуете тези думи, не очаквайте предложение за брак скоро.

Когато той започне да се оправдава с липса на пари

Да, ако искате голяма, пищна сватба с "двама луди и 200 гладни", тогава ще ви трябват много пари. Но истината е, че мъжът до вас иска да бъдете негова законна съпруга и да създадете семейство, средствата не са извинение. Защото подписването в ритуалната зала на общината не е скъпо, а голямото тържество може да почака.

Ако усещате, че той ви е приел за даденост

Ако романтиката отдавна си е отишла от всекидневието ви и любимият ви го е ударил на битовизъм и не прави мили жестове към вас, дори и от най-дребните, то той категорично не се страхува от опасността да ви загуби. Връзката ви не се развива и сте заедно сякаш по инерция? Да, вероятно няма да има сватба, а и замислете се - нужна ли ви е такава връзка?

Четете още: Щастливо омъжена съм, но не мога да спра да правя секс с непознати