Щастливо омъжена съм, но не мога да спра да правя секс с непознати

20 октомври 2022 | 15:29
55393
12
снимки: Unsplash
12

Чували ли сте подобни истории? Вероятно да и дори сигурно няма да повярвате колко много щастливо женени, мъже и жени търсят тръпка извън брака си. А днешната изповед от жена, която обожава страстните преживявания, ще ви накара да мислите, че такива неща наистина се случват и съвсем не са холивудска измислица:

"Когато любовникът ми прошепне името ми на ухо, полудявам от възбуда. Готова съм да бъда обладана от него на секундата. Но когато съпругът ми се обърне към мен, никога не е за да ме накара да се почувствам желана. В повечето пъти, той споменава името ми, за да ме попита къде са му чорапите или какво ще приготвя за вечеря. Осъзнавам, че това е нормално, но наистина не мога да се примиря и не спирам да изневерявам на мъжа си.

Понякога се чувствам като човек с две личности. Едната е предана съпруга, която обожава семейството си и оценява половинката си, а другата е като хищница - пристрастена към тръпката да прави секс с някой нов. 

жена

Омъжена съм от 20 години, но за това време съм имала 8 афери. Бях напълно вярна на мъжа си само през първите 6 години от съюза ни, за щастие обаче той така и не научи за нито една от изневерите ми. Толкова много го обичам и ценя, но също толкова много обожавам да си лягам и с други мъже. И всеки път, в който се оказвам в леглото с някой нов, се заклевам пред себе си, че ще е за последно. И така до следващата ми изневяра.

Напълно осъзнавам какво върша и поемам отговорността за действията си. Сексът със съпруга ми е хубав, правим го редовно, също така не сме изгубили емоционалната си близост, както се случва при повечето двойки. Всичко е чудесно, но...когато се появи нов мъж, с когото мога да си легна, просто го правя. И дори ако отношенията ни не бяха толкова хубави, отново нямаше да го обвинявам за изневерите си, вината е изцяло моя. Но явно не се чувствам достатъчно виновна, защото не спирам да го правя.

Не искам да напускам съпруга си и в същото време идеята, че ще бъда интимна само с него до края на живота си, много ме депресира. Не искам да я приема. Сексът с други мъже ме кара да се чувствам млада и свободна.

мъж, жена

Съпругът ми няколко пъти е подозирал за забежките ми, имало е ситуации, в които се е разминавало на косъм да разбере. И въпреки това, явно не бих прекратила изневерите. 

Единственото решение, което избрах за момента е да сведа контактите си до един мъж. Имам любовник от няколко месеца, който ми осигурява бягство от реалността веднъж седмично. Понякога се чудя - дали той ще бъде последният мъж, с когото изневерявам...", М.

Четете още: Не правете тези 3 неща, ако не искате да отблъснете мъжа от вас


Още по темата

Коментари

12
  21 ноември 2022 | 09:26 отговор
 

Iqz imam libovnik i toi idva vuv nawata kawta kdeto jieviq sus mjmo tuk pravim vsihko koeto me kara dase hustvam dobre niqma po xubavo ot libovnik Obiham mjsi obiham o lobovnika si ❤

 
11 Ivan
  07 ноември 2022 | 11:36 отговор
 

В повечето семейства е така.И аз бих пробвал но не срещам жена с такова разбиране

 
10 Ivan
  07 ноември 2022 | 11:21 отговор
 

В повечето семейства е така.И аз бих пробвал но не срещам жена с такова разбиране

 
9 Христина Христова
  30 октомври 2022 | 15:53 отговор
 

Нимфоманка

 
8 Николай
  23 октомври 2022 | 04:41 отговор
 

Падни ми ти на моя и сливката повече няма да те сърби.

 
7 Иван
  22 октомври 2022 | 08:14 отговор
 

Давай, маце! Не е сапун, да се изтърка! Айде, наште!!!

 
6 Стивън Кинг
  21 октомври 2022 | 10:18 отговор
 

Впечатляваща свинщина.

 
5 ..
  21 октомври 2022 | 10:02 отговор
 

е не си чак толко щастлива в тоя брак излиза ...

 
4 Не всички
  21 октомври 2022 | 08:22 отговор
 

жени изневеряват, но всички мъже го правят, без изключение. И не жените са курви, а мъжете.

 
 
Оня с баятия
25 октомври 2022 | 15:50

От опит ли го казвате? С вас ли изневеряват всички мъже? На 75 съм и нито веднъж не съм изневерявал.

3 Мими
  21 октомври 2022 | 07:50 отговор
 

Спокойно мила.Твоят съпруг вероятно също го прави.Внимавай с предпазните мерки.

 

Добави Коментар

Най-четени