Ако се чудите дали човекът, от когото сте привлечени, е добър в леглото и знае как да достави на половинката си удоволствие, ето пет знака, които ще ви подскажат, че него никак не го бива в тази част:

1. Липсва огън

Дали е добър или кофти любовник, най-добре ще ви подскаже неговият темперамент по време на секс. В случай че не успеете да доловите у него каквато и да било искрица на страст, картинката е ясна. Обърнете внимание на това как той ви докосва, гали, целува. Ако неговият допир не влива у вас прилив на възбуда, жар и желание за любов, не очаквайте много от този мъж. Не забравяйте, че дори само с докосване един пламенно влюбен и страстен мъж може да доведе всяка жена до оргазъм.



2. Прескача любовната прелюдия

Пишем голяма черна точка на всички мъже, които директно преминават към секса. Жената има нужда от ласки и предварителна възбуда, за да изпита истинска наслада от любовната игра. А мъжете, които не отделят време и значение на на това да задоволят максимално половинката си и не се стараят да ѝ доставят нужното ѝ удоволствие, не са добри и по време на самия секс.



3. Не знае как да целува

Особено внимание обърнете на това как партньорът ви се целува. Обикновеното и безчувствено мляскане със сигурност ще ви остави не особено впечатлени. Мъжът си личи по целуването. Колкото повече страст и пламенност влага в целувките той, толкова по-горещ и разтърсващ секс прави той.



4. Тромав и безразличен е

Ако през повечето време от любовния акт той обича да си лежи, без да изразява никакви чувства или отношение към нежната си половинка, оставяйки цялата тежест в ръцете на нежната му половинка, няма какво повече да си говорим. Пламенният любовник е като стихия в леглото, той е див, емоционален, страстен и е способен да докара партньорката си до такъв разтърсващ оргазъм, за какъвто дори не си е и мечтала.

5. Има лоша хигиена

Добрият любовник винаги полага предварителни грижи за чистотата на тялото си преди секс. Той ще се погрижи не само да е изкъпан, но и приятно ухаещ.

Четете още: Влудяващата котешка поза: Хитът в секса, който побърква жените