На всички ни е познато усещането, когато буквално сме загубили ума си по някого, но все още е твърде рано да преценим дали той отговаря на чувствата ни. А и някак не ни се струва добра идея да го попитаме направо, нали? Затова днес решихме да ви подскажем коиса 5-те най-сигурни признака, че човекът отсреща не просто се забавлява с нас, а ни харесва истински и отговаря на чувствата ни.

Той ви гледа в очите

Няма нищо по-издайнческо от погледа, момичета. Просто обърнете внимание на посоката на погледа му и веднага ще разберете дали той наистина е пленен от вас. Очният контакъ е най-добрият начин да покажем на някого, че го харесваме, дори и без да си даваме сметка за това. Така че ако вашият човек не отделя поглед от вас и когато разговаряте ви гледа право в очите, то той е напълно ангажиран с това, което му споделяте и не иска да пропуска нито думичка.

Излиза с приятелите ви

Ако един мъж не желае да има сериозни отношения с една жена, никога няма да излезе с приятелите ѝ и дори няма да я запознае със своите. Но ако той изявява желание да бъде част от компанията ви и да се забавлявате заедно, значи наистина има чувства към вас. Дори нещо повече - знае, че приятелите ви са източник, откъдето може да почерпи още информация за вас.

Моли ви за съвет

Защото вярва, че няма да го излъжите и защото е влюбен не само в тялото ви, но и в ума ви. Ако ви попита за мнение или съвет, знайте че в неговите очи вие не сте просто поредното забавление, а нещо много по-специално.

Той е като ваше огледало

Забелязали ли сте, когато двама души разговарят единият понякога повтаря движенията на другия? Сякаш отразява всичко, което прави и е като негово огледало. Следващият път, когато разговаряте с вашия човек, обърнете внимание дали и той го прави. Ако започне да повтаря движенията ви, при това съвсем неволно, трябва да знаете, че определено има чувства към вас. Това е подсъзнателен начин да спечели доверието ви и да ви накара да се чувствате по-комфортно в компанията му.

Той забравя за телефона си

Ето това наистина е знак, че за него няма нищо по-интересно от вас. Знаете колко е лесно в днешно време да загубим интерес към случващото се около нас и по навик да извадим телефона си, за да видим какво става в мрежата. Е, ако той не го прави и не си докосва телефона, докато сте заедно, поздравления - той просто е луд по вас!

Четете още: 3 признака, че връзката ви е неразрушима