Понякога флирта с мъж, който ви е харесл, възниква от самосебе си и вие не полагате особени усилия, за да стигнете до взаимен резултат. Има обаче мъже, които са по-труди, обсебени от други ангажименти, и трябва да включите в действие някои женски хитринки, за да привлечете вниманието им към себе си. Психологът Александра Харис разкрива шест начина да накарате мъж страстно да ви пожелае

Бъдете себе си в процеса на съблазняване

Няма нищо по-съблазнително от жена, която се държи добре и излъчва сексапил. Това означава, че тя се чувства комфортно в тялото си и знае какво иска от мъжа. Не се преструвайте, не променяйте обичайния начин на говорене, просто трябва да знаете за основните си козове. Друг важен момент е пластичността и държанието. Наслаждавайте се на мига. Не се суетете, не треперете, опитвайте се винаги да действате уверено и спокойно, но е важно да не прекалявате. Ако на среща държите вилица до устата си за 10 минути, представяйки себе си като секси мързелива котка, тогава може да се получи обратният ефект.

Използвайте дрехите и стойката си в своя полза

Можете незабавно да изглеждате по-съблазнителни само като свиете рамене, повдигнете брадичката си и осъществите контакт с очите. И не забравяйте, че правилните дрехи също могат да ви дадат предимство. Една красиваа рокля може да направи чудо. В този момент трябва напълно да забравите за своите комплекси.

Кажете му какво искате

Ако знаете какво обичате да правите и какво ви възбужда, кажете му, дори ако това е просто закачка. Някои жени може да подценяват силата на съблазняването с думи. Няма нищо по-секси от това да чуеш какво иска една жена, какво я възбужда... това наистина може да накара мъжа да загуби ума и дума по вас..

Говорете тихо за интимни неща

Той ще трябва да се наведе, за да ви изслуша, което скъсява личното пространство между вас двамата. Мъжете намират тихите жени за супер секси. В тях има малко мистерия, което е много съблазнително. Достатъчно е да внимавате за произношението на думите си, интонацията и да се опитате да говорите на ниски честоти.

Не забравяйте силата на едно просто докосване

Това не означава, че трябва да хванете бицепса му в смъртоносна хватка, но едно леко докосване на ръката или коляното му може да предизвика същински пожар в душата му. Тялото обича да бъде докосвано. Допирът кара кожата да настръхва от удоволствие. Ако искате да влезете в играта, направете тези докосвания да изглеждат случайни и неволни.

Бъдете спонтанни

Съблазняването е спонтанност. Нищо не разваля интимния момент, както прекомерното обмисляне на нещата. Ако се чувствате секси, действайте. Дните и нощите през седмицата са толкова рутинни, че е много изкушаващо, когато една жена изненада мъж с изненадващо посещение, планове за уикенда в последния момент или дори с просто едно спонтанно телефонно обаждане.

Четете още: Когато любовницата ти роди дете и съсипе семейството ти