Автор
Ева Григорова

6-те златни тайни за брака на семейство Бекъм

Те са една от най-известните двойки в света, като цялата им връзка от първата им среща до появата на бял свят на четирите им деца се разиграва пред очите на обществеността. Дейвид и Виктория Бекъм успяха да преодолеят върховете и спадовете в отношенията си, за да достигнат годишнина, която рядко се среща сред звездните двойки. На 4-ти юли двамата отбелязват 24-ата годишнина от сватбата си.

Семейство Бекъм често говорят открито за брака си и твърдят, че са по-силни от всякога след повече 20 години заедно.



1. Те се подкрепят

Погледнете първия ред на всяко от модните ревюта на Виктория и винаги ще видите Дейвид гордо да подкрепя съпругата си заедно с техните деца. И по същия начин, когато Дейвид все още играеше футбол професионално, Виктория често беше в тълпата, за да го аплодира, дори се премести в Мадрид и Лос Анджелис, за да подкрепи кариерата му - вероятно една от ключовите тайни за брачния им успех.

2. Те работят здраво за брака си

Дейвид откровено призна, че бракът му е бил обтегнат на моменти, но сподели, че в такива случаи важното е човек да работи упорито, за да преодолее всички проблеми. Говорейки в австралийското телевизионно шоу The Sunday Project, Дейвид беше попитан какъв е тайната на брака му, на което той отговори: “Мисля, че бракът, бракът винаги е свързан с упорита работа. Знаете, че децата ви искат вашето време и те го заслужават, има и трудни ситуации като пътуване, отдалечаване един от друг, знаете, просто трябва да накарате всичко това да проработи."



3. Те си признават, когато правят грешки

Дейвид признава, че е правил грешки по време на брака си, но разкри, че двамата с Виктория винаги са говорили за тях след това. “Разбира се, човек прави грешки през годините и всички знаем, че бракът понякога е труден. Въпросът е да преодолеем проблемите заедно“, каза Дейвид и добави: “Оставаме заедно, защото се обичаме, защото имаме четири страхотни деца. Преминаваме ли през трудни моменти? Разбира се. Това е част от взаимоотношенията. Това е част от браковете. Това е част от това да имате деца. Това е част от това да имате отговорности."

4. Те подновиха брачните си обети

Преди време Виктория и Дейвид потвърдиха ангажимента си един към друг с частна церемония за подновяване на обетите им в техния дом. “Подновихме обетите си. Беше много по-задушевно, имаше само около шест души в къщата ни“, каза тогава Дейвид, без да споделя повече подробности.

5. Те поддържат романтиката жива

Въпреки че натоварените им кариери изискват и двамата да летят по света и да прекарват много време разделени, Дейвид и Виктория дават приоритет на качественото време заедно и често се наслаждават на романтични срещи, когато могат.



6. И двамата са страхотни родители

Едно от нещата, които допринася за успешния брак на семейство Бекъм, е споделената любов, която имат към децата си. И Виктория, и Дейвид се редуват, за да се грижат за потомството си, а говорейки на срещата на върха на Forbes през 2018 г., звездата от Spice Girls благодари на съпруга си за това, че й е помогнал с баланса между професионалния и личния живот. “Имам подкрепата на един невероятен съпруг“, каза тя. “Наистина сме равни във всичко, което правим у дома с децата. Когато ме няма, той е този, който ги кара на училище и готви.“