Автор
Ева Григорова

Яде ли нещо всъщност Вики Бекъм? Според приятел на Дейвид отговорът е не!

Нейната екстремна диета e попадала неведнъж в заглавията през годините.

А сега бившият футболист Рио Фърдинанд даде още повече задълбочена представа за хранителните навици на Виктория Бекъм.

44-годишният пенсиониран английски футболист е приятел със съпруга на Виктория Дейвид.

View post on Instagram
 

По време на свое интервю за австралийското радио шоу на Кайл и Джаки О, водещата Джаки О Хендерсън призна, че е обсебена от диетата на Виктория.

Тогава Рио призна: “Никога не съм я виждал да яде нещо.”

Това не е първият път, в който се говори за диетата на Виктория, а модната дизайнерка е известна с това, че е придирчива към храната.

Преди време съпругът ѝ Дейвид сподели в подкаст любимите храни на бившата Пош Спайс.

View post on Instagram
 


“Ставам доста емоционален относно храната и виното, когато ям нещо страхотно, искам всички да го опитат“, каза той.

“За съжаление съм женен за човек, който яде едно и също нещо през последните 25 години! Откакто я срещнах, тя яде само риба на скара и зеленчуци на пара. Тя много рядко се отклонява от това.” - призна тогава бившият футболист.

През юли Виктория отговори на това признание, като каза пред Vogue Australia, че нейният съпруг прави така че предпочитанията ѝ да звучат скучно, докато всъщност тя изпълва диетата си със здравословни мазнини и редовно прави детоксикации, като се въздържа от пиене на алкохол.

Тя каза: “Това, което имаше предвид, е, че никога не е срещал някой, който да е по-дисциплиниран в начина, по който се храни.”

“Ям много здравословни мазнини: риба, авокадо, ядки и такива неща. Пия алкохол, освен ако нямам причина да не го правя.” - допълни тя.

“Детоксикирам се от всичко в продължение на три до шест месеца, когато не пия. Аз съм доста крайна във всичко, което правя, независимо дали ям, тренирам, пия или не пия.” - уточни тя.