Автор
Ева Григорова

6 въпроса, които не трябва да задавате на любимия си човек. Никога!

Често се питаме какъв е смисълът да имаш сродна душа, съпруг, скъп приятел, ако не можеш да го измъчваш с безкраен поток от безпокойство?

За съжаление, винаги забравяме мантрата “Не е нужно да изричате всяка мисъл, която ви хрумне.“ Вижте 6-те въпроса, които не трябва да задавате на своята половинка, за да имате здрава връзка.

№ 1: "Красива ли съм?"

Това е един наистина кошмарен въпрос. Стотици пъти сте получавали положителен отговор на него с думи и действия и да го задавате отново, особено с досадно наивна интонация, е доста неестествено. Ако имате нужда от морална подкрепа, кажете. Такова искане звучи честно и не прилича на дълбоко стаена несигурност и липса на самочувствие.



#2: "Ще ми изневериш ли някога?"

Интересно какво се очаква в отговор? “Да, може би“ или “Не тази година“? Въпросът е от онези, които създават проблеми там, където (все още) ги няма, защото предателствата не се планират предварително. Обичате се, вярвате си един на друг, спазвате споразуменията за това какво е приемливо във вашата двойка и какво не.

№ 3: "С мен правиш най-добрия секс в живота си, нали?"

Тук вариантът на отговор може да звучи така: “Разбира се, с теб. И ти, надявам се, също. Въпреки че тогава, в Бали, през 2010 г. ... Луд купон, море от уиски и още не те познавах …”

Освен това да не забравяме, че и вие имате свои собствени екзотични истории, за които е по-добре да не споделяте на любимия си и няма нужда да измервате страстта си с минали приключения.

№ 4: “Ако аз съм най-добрата, коя е на второ място?“

Трагичен въпрос за книгата на рекордите на Гинес. Не искате той да прегледа целия си списък с бивши, да оцени опциите, да ви разкаже за плюсовете и минусите и да ги класира, нали?



№ 5: "Обичаш ли ме?"

Той със сигурност вече ви е отговорил по много различни невербални начини - с отношението си към вас. И ако наистина се съмнявате, защо питате?

№ 6: “Ще се омъжиш ли за друга, ако умра?“

Да попиташ това е все едно да си на райски плаж, да се наслаждаваш на слънцето и да отпиваш пина колада и изведнъж да кажеш: “Не забравяй, че и двамата ще умрем някой ден“.