Автор
Теодор Муховски

7 лъжи, които мъжете изричат, за да получат секс

Мъжът понякога го мързи да се старае и иска по-бързо да получи секс. Докато жената има нужда от повече време и ласки.

По този повод сме извадили 7-те най-чести лъжи, с които мъжете искат да вкарат в леглото си дадена жена. Ето кои са те:



„Вече съм свободен“

Когато един мъж отчаяно иска да влезе в леглото с вас, той ще направи всичко възможно, за да постигне тази цел, а това включва и лъжа за статуса на връзката му.
Ако ви каже директно, че си има приятелка, има вероятност да избягате в другата посока. Една от често срещаните лъжи, които мъжете изричат, е, че са свободни, докато всъщност са във връзка.

Понякога трябва да повярвате на думите му, но ако отделите време да се поразровите, може да откриете нещо, което ще убие всичките чувства, които изпитвате към него.



„Няма да кажа на никого“

Понякога жената харесва някой мъж и иска да се свърже с него, но по-дискретно. Но някак си тя се съмнява в способността му да пази тайни. Логично е той да се опита да изтрие тези съмнения.

Ще ви обещае, че ще запази романса ви в тайна, но в крайна сметка ще се похвали пред приятелите си. Щом се похвали на един човек, това бързо може да стане публично известно и няма да остане тайна за дълго.

„Ти си невероятна, точно моят тип“

Дами, пазете се, когато мъжът постоянно ви обсипва с комплименти. Разбира се, понякога те са истински, но често пъти не са нищо друго освен трик, за да ви вкара в леглото.
Ако той чувства, че трябва да ви омаскари, преди да го целунете или да правите секс с него, ще каже каквото има да каже. Ще започне да ви обсипва с клишето, че сте красива и че сте типът, който той винаги е искал. Може дори да ви каже, че ви обича. Ако сте близо до леглото, не вярвайте винаги на думите му.



„Аз печеля много“

Тази лъжа често се използва при жени, които са по-привлечени от мъже с по-високи доходи.

Ако мъжът забележи, че лесно се впечатлявате от дебел портфейл и луксозни вещи, той ще използва тази слабост срещу вас. Той ще излъже за работата си; колко печели и с какво се занимава.

Ще ви каже, че изкарва шестцифрена сума или че наскоро са го повишили. Ще каже каквото може, за да изглежда по-продаваем. Има жени, които просто стават жертва на подобна лъжа, не защото са привлечени от парите, а защото са срещнали грешния човек.

„Обичам децата... нямам търпение да имам свои“

Ако един мъж е наистина отчаян, той ще излъже и за нещо толкова важно като децата.

В опит да ви впечатли, той ще ви накара да повярвате, че обича бебета и че иска да се ожени и да има деца възможно най-скоро. По този начин ще го смятате за потенциален партньор и няма да имате нищо против да скочите в леглото с него. Това е един от най-измамните начини, които мъжете използват, за да привлекат една жена за секс.

„Просто искам да се гушкаме“

Всеизвестно е, че жените много обичат да се гушкат. Те обичат да усещат тялото на мъжа, притиснато до тяхното, и в повечето случаи, когато го правят, го правят заради самото него и нищо повече.

Мъжете обаче рядко прегръщат заради самите тях. Ако един мъж иска да се гушка с вас, има вероятност да иска да прави секс... така че, дами, винаги бъдете предпазливи.
Възможно е той да е романтичен, но в повечето случаи използва прегръдката като извинение, за да ви прелъсти.

"Аз наистина те харесвам."

Тази фраза действа като магнит за жената, но мъжът я казва с една единствена цел – да правят секс колкото се може по-скоро.

С всички тези трикове силният пол просто иска да вкара жената в леглото, като не е ясно дали има по-сериозни намерения. Затова жени, бъдете нащрек.

Четете още: Как да правите секс: Топ 15 на основните женски грешки