Всички обичаме да правим секс в добрата стара мисионерска поза и не смейте да го отричате. Удобно е, познато е, лесно е за изпълнение и ни сближава не само физически, но и емоционално с партньора. И защо трябва да се отказваме от нея, когато искаме да внесем малко разнообразие? Предлагаме ви 7 начина да я направите малко по-различна и да превърнете обичайния секс в по-вълнуващо преживяване.

1.Дайте си повече време за любовна игра

Не бързайте със същинската част. Дори и в мисионерската можете да отделете няколко минути за целувки и прегръдки без проникване. След това можете да се заиграете и да стимулирате партньора с ръка, както и той вас.

2.Не пренебрегвайте зърната си

Гърдите и по-специално зърната са две от най-чувствителните ерогенни зони, ще загубите, ако не им обръщате достатъчно внимание. Позволете на половинката си да ги докосва и целува по време на акта.

3.Залагайте на френската любов

Оралните ласки винаги разгорещяват партньорите и несъмнено сексът след това става много по-вълнуващ и страстен. Без значение от позата.

4.Обърнете внимание на темпото

Не е нужно сексът да е бърз, все пак не се състезавате с никого. Най-хубаво би било, ако правите смени в темпото. Първо по-бързо, след това забавяте и после плавно забързвате отново. Не забравяйте да се стимулирате междувременно, можете и да променяте положението на краката си.

5.Включете и вибратора

Можете да се разгорещите с вибратор преди партньорът ви да проникне във вас. Предполагаме, че ще е възбуждащо за него, ако той ви стимулира с вибратора. След това ще сте напълно готови за същинската част.

6.Използвайте възглавница

И за двете страни този похват е интересен и възбуждащ. Просто следващият път, когато се правите секс в добре познатата поза, сложете възглавница под седалището си.

7.Сменете си местата

Вие сте отгоре, а той отдолу. Защо пък не? Разположете се удобно върху половинката си така, че вашата кожа и неговата да се трият една в друга. Ще получите и бонус: стимулация на клитора, защото той „неволно“ ще осъществява контакт с тялото на партньора.

Четете още: На каква възраст ще срещнете любовта според зодията си