Не всеки се радва на хармонична връзка с партньора си, а понякога дори има ситуации, които надхвърлят нормалната реалност.

Силните и щастливи връзки често стават обект на завист от други жени. Те мечтаят да ви видят с разбито сърце и скрито се надяват да хванете половинката си с любовница. Ето как може да проверите дали на любимия ви е направена магия от завистлива жена. Достатъчно е само да обърнете внимание на тези 7 знака:

1. Чести промени в настроението и чувство на дискомфорт

Обикновено той е спокоен, уравновесен и ведър. Напоследък обаче забелязвате, че настроението му се мени през кратки интервали – докато в един момент е весел, в друг изведнъж става унил или раздразнителен. Също така може да прояви чувство на дискомфорт и отпадналост. Състоянието му може да бъде подобно на такова, предизвикано от отравяне или инфекция, причините за които лекарите не могат да установят. Това означава, че тялото се опитва да се пребори с "вируса" на магията и това усещане може да продължи няколко седмици.

2. Наблюдава се рязко обостряне на хронични заболявания

Наред с обострянето на хронични заболявания се появяват няколко нови такива, дори ако мъжът води здравословен начин на живот.

3. Той напълно е променил характера си и поведението му ви изненадва

Грубото отношение към вас, апатията и досадата, необичайни за обичащ мъж, са ясни причини да мислите, че има любовна магия.

4. Промени в речта

Речта му може да стане несвързана, наподобяваща тази на дете. Може и да започне често да забравя какво е говорил преди няколко минути или млъква по средата на диалога. Това е знак, че любовното заклинание започва да набира сила и да действа върху съзнанието на вашия спътник.

5. Той губи интерес към всичко, което преди го е привличало

Ако по-рано партньорът ви е можел да говори с часове за любимото си хоби или винаги прекарваше уикендите в гаража, работейки върху кола, тогава под влиянието на любовно заклинание обикновените любимите му дейности престават да го привличат. Той лежи изтощен и „гледа в една точка“, а вниманието му е разпиляно.



6. Развива неустоимо влечение към друга жена

Той вече не изпитва тази „искра“ към вас и често търси причини да не сте заедно. По искане на другата той е готов да вземе решение за всичко, което тя поиска. Освен това умът на омагьосания мъж се изключва. Той не мисли за последствията от действията си, защото в този момент мислите му са под контрола на любовната магия.

7. Когато разберете за другата, той директо отива при нея без капка жалост и съжаление от постъпката

Такъв съюз обаче няма да донесе щастие на младия мъж. Той или ще обожава, или ще мрази новоизбраницата си, като подобни терзания могат да продължат вечно.

Важно!

Невъзможно е да постигнете истинска любов с любовно заклинание. В крайна сметка никаква магия не може да създаде онова чисто чувство, което може да пламне само по естествен начин между двама души. Любовното заклинание носи мъки не само на този, който е било обект на магията, но и на този, който я прави.

Обредът на магията носи тежка болест, в някои случаи дори смърт на една от страните. Не забравяйте, че истинската любов е нещо, което не може да бъде купено или изкуствено наложено.

Четете още: Синдромът на любовницата: 5 причини винаги да се оказвате в прегръдките на женен мъж