Автор
Ива Петрова

7 тайни от кухнята на порно индустрията, за които едва ли някога сте подозирали

Порно индустрията е тема табу, поради което е пълна с тайни и мистерии, за които простосмъртния трудно би могъл да знае. В Reddit обаче са си направили труда да се поровят малко по-надълбоко в тази загадъчна материя, а откритията, които направиха наистина, ще ви шашнат.

Представяме на вниманието ви седем тайни от кухнята на порно индустрията, споделени от служители в сферата, за които едва ли някога сте подозирали:

"Има уеб сайт, който е посветен на починали порно актьори и в частност причините за смъртта им. Плашещо е колко много хора умират след самоубийство или свръхдоза, но има и много повече убийства, отколото предполагате."

"Да се снима порно е скучно и бавно. За всеки 5 минути, които гледате, има още поне 5, в което се настройва камерата, осветлението и се обсъждат ъглите на снимането. И винаги сме твърде много хора в стаята, където се снима."

"В Япония индустрията е доминирана от жени. Много е трудно да се намерят мъже за снимките. На всеки 70 мъже порно актьори има 10 000 жени. Затова и често се снимат едни и същи мъже."

"Дълбокото гърло във филмите се постига със специално лекарство, което намалява естествените рефлекси за кашляне и повръщане."

"В по-голяма част от гей порното се снимат хетеросексуални мъже. Това често изненадва хората."

"Имаме списък с хора, с които не искаме да работим. Това са или мъже, които свършват твърде бързо, или актьори с расистки коментари. Има и такива, които са твърде агресивни или такива, които редовно са пияни или надрусани."

"Има плашещо много висшисти сред актьорите."

Четете още: Порно прокоба: 4 актриси умряха за 2 месеца