Едва ли лесно ще намерите жена, която с охота и оживление да започне да ви разказва за сексуалните си желания и с още по-голям и невъздържан ищах да ви признае по какъв тип порно филми си пада.

Докторантът от Харвард Сет Стефан-Давидовиц обаче решава да не оставя нещата на самотек и да проучи как точно стоят нещата по този толкова кардинален въпрос.

За целта любопитният учен започнал да се рови не под завивките, а в интернет търсачките на невинните дами. Не след дълго въодушевеният ентусиаст на сексуални фантазии сред нежния пол публикувал резултатите в книгата си Everybody Lies.

Сред най-гледаните от дамите порно платформи се оказала Pornhub. Изненадата обаче дошла от друго. Според Давидовиц представителките на нежния пол най-много харесват лесбийско порно – близо 48%. При това резултатите идвали от дами с хетеросексуална ориентация.

Интересът към разгорещените ласки между жени бил последван от предпочитания към филмите с тройки, състоящи се от една жена и двама мъже. Позата, на която дамите най-много приковавали вниманието си пък в тези клипчета била позата "сандвич".

Не били малко и онези дами, които демонстрирали особен интерес към по-грубия, интензивен и първичен секс.

Четете още: Звезди, започнали кариерата си като порно актьори