С всяка изминала година приложението за търсене на партньор Тиндър се превръща в модерна социална мрежа. Може би една от причините за това е и коронавирусът, който затвори света за доста време и намали реалното общуване.

Според много специалисти, съществуват правила, с чиято помощ ще можем по-лесно да общуваме и да не си причиняваме проблеми от сърдечен характер.

Щом сте попаднали в Тиндър, значи сте готови за флирт. Но не забравяйте, че отсреща не стои вашият психотерапевт. Т.е. няма нужда да засипвате човека с подробности от поредната ви провалена връзка. Бъдете свежи, забавни и флиртуващи!



Ето и някои от най-важните правила:

*Не стойте онлайн 24 часа, 7 дни в седмицата. Можете да отделяте по един час на ден. За да проверите съобщенията си и да отговорите. Ако постоянно сте онлайн, няма да бъдете достатъчно интересни.

*Никога, ама никога не споделяйте домашния си адрес, графика си, кога ще сте у дома и кога не. Все пак в Тиндър има милиони непознати хора, носите отговорност за себе си.

*Ако се запознаете с човек от вашия град или вашия район, не говорете онлайн твърде дълго. Разменете си телефоните и се вижте на живо. Виртуалният свят е само за първите моменти на запознанство.

*И не, не се превръщайте в Шерлок Холмс, ако този, когото сте си харесали, изчезне. Не го търсете в другите социални мрежи. Всеки има своя история и причини за това, което прави. Много често хората търсят просто компания, не връзка.

Преди да се видите с някого от приложението, направете кратък видеочат, за да не се разочаровате рязко. Често мъжете не споделят реални снимки, актуални. Затова се чуйте и още по-добре - вижте се онлайн, преди да си кажете "Здравей" в парка.

"Тиндър" не е панацея, не го забравяйте. Просто е начин да разширите кръга си от познати. Но това не означава, че още с първите думи ще ви предложат брак!