Автор
Весела Георгиева

8 неверни послания за секса, за които е виновен култовият сериал "Сексът и градът"

Признайте си. Гледалите сте поне една серия. Обожаване Саманта, заради откровенията ѝ. И завиждате на Кари, заради лекотата, с която си хваща поредния мъж. Ами не е точно така... Оказва се, че в сериала има доста неверни неща, свързани със секса и отношенията.

View post on Instagram
 

В няколко от сериите на "Сексът и градът" се е оказвало, че малкият пенис е голям проблем за героините. Всъщност всички знаем, че в действителност не е така и размерът и дължината наистина не са чак такъв проблем за нас, жените.

Мръсните приказки в леглото са нещо странно и не се възприемат от жените... Това наистина е пълна лъжа, всяка от нас знае, че да говориш мръсотийки по време на секс, разбира се, съобразявайки се с партньора си, всъщност е доста възбуждащо.

View post on Instagram
 

На всяка улица, във всяко кафе и ресторант, е пълно с готини мъже, които "забърсваш просто ей така..." - да бе, да! Ние живеем в реалността и знаем, че по света наистина има готини мъже, но те не се срещат чааак толкова често, колкото твърди сериалът.

Ако си купиш вибратор, ще се пристрастиш толкова много към него, че ще спреш да излизаш от вкъщи - поне така твърдят в "Сексът и градът". Е, да, но едва ли някоя жена би избрала секс играчка пред среща с приятелките си или среща с вдъхновяващ господин

Да правиш орална любов на куриера е нещо съвсем в реда на нещата. Ххммм, ние не сме съгласни много с това, предполагаме - и вие.

Да пръцнеш в леглото, докато си с мъж, е равно на смъртна присъда. Поне така казват героините в "Сексът и градът". Е, ние сме на мнение, че това е нещо съвсем човешко и на всеки може да се случи. Затова го категоризираме като тотална лъжа!

Жените говорят свободно и на висок глас на публични места за всеки детайл от сексуалния си живот. Е, правим го, но сме по-дискретни, нали? Съгласете се!

Саманта получаваше оргазъм всеки път, когато прави секс... независимо дали е с познат, или непознат. Е, ние също много вярваме в това, че жената трябва да получава възможно по-често оргазъм, но сексуалният живот на Саманта е доста нереалистичен за действителността.