Автор
Теодор Муховски

8-те задушаващи действия, които отблъскват мъжете

Задушаващите хора са ужасно токсични, а това вреди на всяка връзка. Ако потенциалните ви партньори започнат да се въргалят се правят на разсеяни по време на разговор, явно правите нещо нередно.

Кои са 8-те задушаващи действия, които отблъскват мъжете:

Постоянно критикуване

Ако по всеки повод изразявате безценната си гледна точка, която, между другото, никой не е иска да знае, вие ставате досадни. Критиците не се спират, те винаги дават съвети и подлагат на съмнение очевидните факти. Ужасно се обиждат, когато не околните не ги слушат.

Стереотипно мислене

Ярките и интересни хора обикновено не обичат нищо публично. Ако искате да се срещате с необикновен мъж, трябва да мислите нестандартно. А стереотипите са просто набор от определени нагласи, които отразяват позицията на мнозинството.



Не слушате

Ако сте склонни към дълги монолози и не позволявате на хората да си кажат думата, определено трябва да поработите върху общуването си, започнете с натискането на бутона "пауза" и не го пускайте, докато не стане необходимо.

Изпадане в светотатство

Да не правите секс на първата среща, защото не искате, е напълно нормално. Но избягването на интимност, за да изглеждате като добро момиче, е депресиращо. В крайна сметка няма да спите с мъж, а в прегръдката на морала си, и е малко вероятно той да замени оргазма ви. И не забравяйте: добрите момичета отиват в рая, а лошите - където си поискат.



Прекъсване на разговор

Ако често пъти прекъсвате разговор с убеждението, че сте прави, това не е възпитано. Никой не мъж не харесва това! Затова е най-добре да се изслушвате повече.

Смятате, че има само две мнения: вашето и грешното

Положително е, ако сте упорити и умеете да отстоявате принципите си в живота, и е направо ужасно, ако не можете да приемете, че хората имат право да не са съгласни с вас. Не довеждайте разговора до абсурд, дори ако по някаква причина смятате, че можете да забременеете от валерианови капки.



Агресивна ревност

Всъщност ревността е съвсем нормално чувство, то показва истинските ви нужди, но ако в гнева си отделяте жлъчка и придобивате цвета на сирене с плесен - време е да посетите психолог.

Сплетни

Ако сте готови да разкажете на всички, какво се е случило между вас и половинката ви, това означава, че обичате интригите и сплетните. Това не е добре, никой не иска да изгражда връзка с човек, който не може да пази тайни. На клюкарката не може да се има доверие, тя е готова да разкрие дори най-съкровените тайни и чувства да всеки.

Четете още: 4 неща, които един мъж никога няма да признае