Автор
Весела Георгиева

4 неща, които един мъж никога няма да признае

Мда, мъжете също си имат съкровени тайни. Такива, които никога и при никакви обстоятелства не биха споделили с вас. Но психолозите са готови да ни ги разкрият...

И мъжете мечтаят да получават комплименти

Без значение колко силен и уверен е вашият мъж, той със сигурност би се радвал да чуе комплимент от вас. И, да, много го е страх от критиките. Затова, скъпи дами, не пестете думи. Карайте половинката си да се чувства добре, ще бъде на седмото небе от щастие.



Проблемите в леглото са табу

Ох, да не дава Господ да му се случи засечка - на вашия партньор. Това е най-лошото, което може да му се случи - според него. Никога няма да си го признае, никога няма да го обсъжда с вас. Така че не настоявайте. Просто намерете друг начин за справяне със... засечката. Предразположете го да се отпусне и да забрави.



Той не се нуждае от секс толкова често, колкото си мислите

Е, да не мислите, че мъжете наистина постоянно мислят за секс? Може би, донякъде. Ако партньорът ви е по-млад, е възможно мислите му да бягат в тази посока. Но мъжете на средна възраст имат куп други интереси. А и всеки има нужда от почивка - дори най-добрият жребец. Не го насилвайте. Той сам ще напомни за себе си. Но можете да го предизвикате с нещо секси, с което изглеждате по-скоро съблечена, отколкото облечена...

И мъжете се страхуват, но това не е ваша работа

Дори най-добрите приятели на вашия мъж може да не знаят за страховете, които изпитват. Всеки човек си има своите страхове - може да е дори страх от... тъмното. Ако усетите нещо, не го коментирайте шумно и не се смейте, ще го нараните. Бъдете му приятел и го накарайте да се почувства добре.