Ключът към силната и дългосрочна връзка между двама души са честната комуникация и добрият секс. Ако обаче нещо се обърка, макар и само в леглото, тогава сексуалното недоволство може така да надделее, че да засегне живота на двойката и да доведе до разрив н отношенията им завинаги.

Така че, ако раздялата с половинката ви е нещото, което най-малко желаете, вижте признаците и качествата, които, според сексолозите, само боговете в леглото и добрият любовник притежават.

1. Вслушва се в желанията и молбите на партньорката си

Ако партньорът се съобразява с горещите молби на половинката си по време на любовната игра, това безспорно го издига до нивото на бог в нейните очи. С други думи той ще направи всичко необходимо, за да доведе избраницата си до върха на удоволствието. Опитният любовник няма да прилага техники, каквито е прилагал на дружи жени, просто защото на тях им е харесвало. Ако например не ви харесва начина, по който той ви докосва между краката, ще спре да го прави и ще се опита да намери друга техника да ви угоди.

2. Знае как да целува

Увереният и опитен мъж няма да се целува като 13-годишен хлапак в пубертета, който вижда жена за първи път и се опитва да стигне до небцето ѝ с език. За бога, само това не правете. Целувката на истинския познавач трябва да бъде едновременно нежна и страстна, като работата на езика е единствено да гали с връхчето си устните, но не и да нахлува в гърлото на дамата.



3. Не парадира със сексуалните си умения

Човек, който наистина иска дългосрочна връзка и знае как да докара партньорката си до полуда, няма да направи комплименти на гърдите или дупето ви на първата среща. Нито пък ще се хвали със сексуалните си подвизи и завоевания. Той ще бъде сдържан и ще се опита да не показва колко силно е привлечен от дамата насреща си сексуално.

4. Чувствате се комфортно в неговата компания

Когато той е наоколо, не ви интересува, че не сте на диета или че трябва да коригирате нещо по себе си. Отношението му към вас е такова, че ви кара да се чувствате комфортно и със самочувствието на чаровна и харесвана жена. С него ще се чувствате уверени и когато връзката ви премине на друго ниво, той няма да ви разочарова и в секса.

5. Уверен е в себе си

Всеки човек има свои собствени недостатъци, никой не е съвършен. Въпреки това несигурните мъже са склонни да развиват комплекси и да мислят твърде много за онези части на тялото си, които според тях развалят всичко. В същото време увереният в себе си мъж няма да покаже, че го е грижа, да речем - размера на пениса му. Той просто ще направи всичко възможно, за да се чувствате добре.

6. Помни проблемите ви и се интересува от развитието им

Мъж, който е замесен и живо се интересува от това, което ви вълнува, никога няма да бъде егоист в леглото. Такъв екземпляр определено ще ви попита как е преминал изпита, работния ви ден или дори как се чувствате след ходенето под дъжда, а ако, не дай си боже, се разболеете, той ще дойде при вас с торба сочни портокали и сгряващи чайове.

7. Обича да прави изненади

Той обича изненадите и особено усмивката, кацнала на лицето на любимата му след приятен подарък. Вероятно такъв мъж ще има с какво да ви изненада и в леглото.

8. Умее да танцува

Преди да правите секс, танцувайте с него. Човек, който знае как да контролира тялото си, няма да се движи като чувал с картофив леглото.

9. Гледа в очите, когато му говорите

Уважаващият половинката си мъж винаги я гледа в очите, когато тя му говори или той иска да ѝ каже нещо. Зрителният контакт за него е израз на обич, уважение и отношение към партньорката му. Това е особено важен елемент за изграждането на доверие между двамата. Ако ви гледа в очите, значи иска да му се доверите, а защо не и в леглото.

Четете още: Изневерявате насън? Ето какво означава това...