Адел показа новия си. Харесва ли ви този мъжкар? (снимка)

20 септември 2021 | 15:15
3390
0
снимки: Getty Images, Instagram
0

Ако досега сте мислили, че връзката между Адел и мениджъра Рич Пол е само слух, то вчера тя доказа, че е абсолютна истина. 

Певицата, която е разведена от години и не се е показвала с друг мъж след раздялата с бившия си съпруг, отново е влюбена и очевидно има сериозни намерения към настоящата си половинка. Името ѝ бе свързано с много популярни господа, включително и с Крис Браун, но ето на кого всъщност е поверила сърцето си:

Адел

Адел публикува първата си обща снимка с Рич в неделя. Кадърът е от сватбата на баскетболиста Антъни Дейвис, а от него се убеждаваме, че певицата продължава да е в отлична форма и лицето ѝ сякаш сияе от любов. Тя не добави описание към снимката, освен едно сърце, което е напълно достатъчно да се убедим, че изпитва силни чувства към настоящия си партньор.

 

Хитовата изпълнителка и спортният мениджър не крият връзката си от началото на лятото, когато в рамките на няколко седмици бяха забелязани да вечерят заедно, както и на баскетболен мач. Според близки до Адел тя в момента се чувства щастлива и спокойна, но и не прибързва с важните стъпки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Четете още: От Хари до Дейвид Бекъм: Звездните мъже под чехъл

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени