На екран и пред света те са мъжествени, смели и толкова секси, но в реалния живот са си чисти чехльовци. Ето кои са господата, които не правят и крачка без одобрението на съпругите си:

Принц Хари

Няма как да не обявим кралския наследник за мъж под чехъл номер едно. Той многократно си заслужи тази позиция, след като направи и немислимото, само за да бъде любимата му Меган щастлива. Откакто актрисата се появи в живота му, принцът заряза освободеното поведение и забежките и се отдаде напълно на връзката си с нея. Днес дори живее отвъд Океана, където Меган се чувства щастлива. Хари плати солено за прищевките на съпругата си с цената на всичките си медали и патронажи. Днес той не прави нищо без позволението на половинката си.

Дейвид Бекъм

Виктория и Дейвид Бекъм са заедно повече от 20 години, а любовта им може да ни служи само за вдъхновение. Те са перфектната двойка, която не се разделя нито за миг. И въпреки че Бекъм е футболист номер едно и легендарна личност в света на спорта, както и един от най-желаните мъже на всички времена, сърцето му принадлежи само на любимата му Виктория. А вкъщи команда парада единствено и само тя. От това произтече и още един позитив за него, защото покрай нея той си извоюва и името на модна икона.

Крис Хемсуърт

Да и този звезден красавец се е скрил под чехъла на съпругата си - прекрасната Елза Патаки. Всъщност той не спира да показва възхищението си към нея при това публично. В холивудските среди отдавна е известно, че винаги след дългия снимачен ден, Крис бърза да се прибере у дома, за да бъде до Елза в уютния им дом. Актьорът не прави нито крачка встрани, вероятно защото половинката напълно е взела страха му или по-скоро обожанието му. Освен това, Патаки е известна със своята пословична ревност, така че Крис едва ли би искал някога да ѝ дава поводи за съмнение.

Силвестър Сталоун

Представяте ли си? Този култов актьор и режисьор, който е една от решаващите фигури в Холивуд? Мъж по чехъл? Ами, случва се и на най-добрите и големи мъжкари. Всъщност, Силвестър сам признава, че е под контрола на съпругата си Дженифър Флавин за изумление на милионите си почитатели по света. И все пак - поздравяваме звездния мъжага, защото малко господа биха имали куража да си признаят публично, че живеят под чехъл.

Хю Джакман

Милиони жени по света си мечтаят за Хю, но сърцето му принадлежи само на любимата му Дебора. И ако някога си помислите, че е възможно друга да се намести в живота на актьора, жестоко се лъжете. Съпругата му просто никога няма да го допусне, защото държи здраво юздите и всичко е под неин контрол. И въпреки че е с цели 13 г. по-възрастна от него, той напълно луд по нея. А тя от своя страна му е забранила да се снима във филми с Анджелина Джоли. За което бихме я разбрали, нали?

Четете още: Новият мъж на фолкпевицата Мария е двуженец