Автор
Ива Петрова

Ако го направите, той ще ви напусне: 6 въпроса, които никога да не задавете на мъжа си

Всеки, който смята, че жената винаги трябва да мълчи и има право да изразява мнението си само на 8 март, трябва да бъде завинаги отлъчен от секс, комуникация и домашен уют. Но някои разговори наистина развалят отношенията:

Изневеряваш ли ми?

Ако случайно почувствате напор за този въпрос, първо – заключете си устата. Второ, този опасен разговор трябва да се започне само ако имате сериозни подозрения. Във всички останали случаи това е бомба със закъснител, кавгите не могат да бъдат избегнати. Искате внимание и се чувствате несигурни? Заявете го директно.

Фантазираш ли си за друга?

Хайде да предположим – в случай че наистина си фантазира за друга, да не си мислите, че ще хукне да си признава, ако го попитате директно? Разбира се, че фантазира. Мъжът не е от камък и със сигурност, в един или друг момент, е имало дама, която да привлече окото му и за която да си мисли. Но само толкова. Щом е до вас, друга не му трябва. Разберете веднъж завинаги това и престанете да го тормозите с подобни въпроси. А и признайте си, че и на вас неведнъж ви се е случвало някой мъж да хване окото ви? И все пак това изобщо не означава, че краят на връзката и изневярата са точно зад ъгъла.



Отслабнала ли съм?

Нечестно е с този въпрос да поставяте партньора си на първа балетна позиция. Ясно е, че ако е с чувство за такт, той няма да ви каже това, което наистина си мисли. Ако обаче тактичните отношения са му чужди, тогава отговорът може да не ви хареса. По-добре сама се уверете в отговора на въпроса си. Качете се на кантара - не е нужно да тормозите половинката си с въпроса отслабнала ли сте след всяка хапка пържола или парче торта.

Къде си?

Всъщност това е съвсем нормален въпрос, но не и когато се задава 100 пъти на ден. Не мислите ли? Звучи като обсебване. Подлагайки го на такъв тип въпроси, вместо да разберете къде е мъжът ви, в даден момент, рискувате скоро той да ви напусне.

Какво да облека?

Скафандър! За предпочитане такъв, от който той няма повече да чува никакви други въпроси от подобен характер. Хубаво е, ако половинката ви действително притежава добър вкус и обича да споделя мнението си с вас, относно един или друг тоалет. В противен случай, по-добре не го правете.

За какво си мислиш?

Ако забележите, че се е унесъл за момент в определена точка в пространството или че се е разсеял от разговора с вас, не изстрелвайте в упор този въпрос към него. Ако си мисли за друга жена, едва ли ще ви го признае. Ако обаче усетите, че има нещо, което го притеснява, опитайте да му покажете, че той винаги може да разчита на вас. Но вместо с въпроса „За какво си мислиш“, подходете по-деликатно, като например: „Ако има нещо, с което бих могла да ти помогна, можеш да ми споделиш“. За мъжа е важно да почувства вашата подкрепа, а не вашето любопитство.

Четете още: Как да правите секс: Топ 15 на основните женски грешки