Автор
Теодор Муховски

Ако половинката ви прави тези 6 неща с телефона си, може би ви кръшка

Животът ни без телефон под ръка изглежда немислим. Когато някой си забрави телефона, той се чувства потиснато, защото постоянно си мисли, че ще изпусне нещо важно. Телефонът е особено нужен и за работата ни. Благодарение на това изобретение животът ни е по-лесен и по-организиран.

Телефонът е и наш компютър, с него сърфираме из интернет, работим, плащаме сметки и пазаруваме онлайн, програмираме и какво ли още не.

Информацията, която ни залива, наистина е безкрайна. Но използването на телефона има и някои минуси. Най-лошо впечатление прави, когато някой събеседник постоянно зяпа в телефона си и сякаш е на друго място. А това издава липса на уважение.

Ако половинката ви започне често пъти да прави така, това вероятно издава липса на уважение или наличие на друг обект на желание. Но кои са 6-те знака, които показват, че половинката може би ви изневерява или скоро предстои да го направи?



1. Не иска да виждате паролите му

Когато телефонът му е заключен, а вие искате да го ползвате за малко, но половинката ви необяснимо не ви го предоставя, това може да е знак, че той не желае да видите неща от неговото лично пространство. Не е задължително той да се крие от вас заради друга жена, но има вероятност да е точно това. Иначе защо да го прави?

2. Получава нотификации от странни сайтове

Ако мъжът до вас получава постоянно някакви известия, свързани със сайтове, не е изключено това да са сайтове за запознанства. Когато той не ви даде смислен отговор защо постоянно телефонът му издава звуци или вибрира, подозренията ви очаквано трябва да се засилят и да намерите време да се изясните.



3. Трие обаждания и съобщения

Изтриването на съобщения не е често явление. То се практикува единствено за изчистване на пространството. Още по-рядко се наблюдава триене на обаждания - без значение дали са изходящи или входящи. Ако видите вашият човек да го прави, значи вероятността да ви лъже или крие нещо от вас е доста голяма.

4. Не иска да говори пред вас

Ако половинката ви не вдига пред вас или когато му позвъни някакъв номер излиза навън или отива надалече, за да говори, значи със сигурност иска да скрие нещо от вас.



5. Винаги следи телефона да е с него

Ако някой влиза дори в тоалетната с телефона си, това може да е вреден навик. Но ако половинката ви го прави постоянно, със сигурност има нещо гнило в цялата работа. Очевидно го е страх да не видите нещо, което не трябва да виждате.

6. Рови се във вашия телефон

Приятелят ви може да не ви позволява да му ровите в телефона, но държи на всяка цена да разгледа вашият. Най-вероятно така се застрахова ако ви кръшка, за да има нещо което да използва срещу вас, когато го разкриете.

Четете още: Това определено заболя: Нападнаха жестоко Кейт Мидълтън в Ирландия