Автор
Антония Дамянова

Брад Пит се появи с ослепителна красавица под ръка: Това ли е новата звeздна двойка? (Видео)

Брад Пит е от актьорите, които трудно могат да се оплачат от липсата на женско внимание. Един от най-харесваните асове на Холивуд наскоро бе забелязан на концерт на Боно в компанията на млада красавица. И то не коя и да е.

Въпросната дама е 29-годишната Инес де Рамон – бивша съпруга на звездата от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли. Да припомним, че двамата обявиха, че слагат край на брака си преди няколко месеца. „Решението да се разделим е взаимно и се случи преди пет месеца“, съобщиха те пред списание People и уточниха, че от известно време не живеят под един покрив.


След като 58-годишният Пит и новата му приятелка пристигнали на музикалното събитие в Лос Анджелис, двойката се присъединила към групата на Синди Крауфорд, Ранди Гербер и Шон Пен, пише „Дейли мейл“, позовавайки се на анонимен източник, както можем да се убедим и от видеото.

Според изданието двамата се държали за ръце, без да се притесняват от камерите.

Актьорът е облечен в спортно-елегантен стил – с дънки и сив суитшърт, бяла тениска и кафява шапка. Красавицата до него пък е заложила на кожени панталони, риза от фланел и яркожълта чанта Hermès.

View post on Instagram
 


След концерта двамата поели в различни посоки – Брад си тръгнал със своята Tesla, докато Рамона била придружена от неговия бодигар, допълват от медията.

Инес де Рамон и Пол Уесли започнаха да излизат през 2018 г., а година по-късно минаха под венчило. Двамата вдигнаха скромна сватба, на която присъстваха само най-близките им.

Дали връзката му на ослепителната Инес с Брад Пит ще се окаже по-успешна от тази с Уесли и кога двамата ще признаят публично чувствата си един към друг, предстои да разберем.

Четете още: Тя е на 76, а той на 36: Шер показа новия мъж до себе си (Снимка)