Автор
Ива Петрова

Тя е на 76, а той на 36: Шер показа новия мъж до себе си (Снимка)

Въпреки факта, че Шер вече е на 76 години, тя е винаги готова за нов мъж до себе си, пък било то и с десетилетия по-млад от нея.

А и жена като Шер, която изглежда с 20 години по-млада, може да си го позволи. Все пак за никого не е тайна, че за да изглежда по този начин, тя е преминала през многобройни пластични операции и инжекции за подмладяване – факт, който певицата никога не е криела от публиката. Важното е, че не е позволила да се осакати и да заприлича на чудовище, както много други нейни колежки.



По отношение на стила Шер също предпочита модерния външен вид. Дали ще се появи със стилна дълга рокля, или с впит в тялото латексов гащеризон, изпълнителката ще изглежда също толкова секси, колкото и преди десетилетия.

Явно поради факта, че изглежда все така млада телом и духом, тя продължава да бъде магнит и за по-младите от нея мъже.



Затова не ни и учудва факта, че Шер се появи под ръка с бизнесмена и бивше гадже на американската певица и актриса Амбър Роуз – 36-годишния музикален продуцент Александър Едуардс. Двамата държаха нежно ръцете си, докато влизаха в ресторант в западен Холивуд, пише TMZ.

На излизане от заведението пък Едуардс, който отново придружи певицата до колата ѝ, където той не само седна до нея, но бе забелязан да ѝ целува ръка и да я прегръща нежно. В медиите моментално избухнаха слухове, че всъщност са двойка.


Звездите все още не са потвърдили официално връзката си, но появата им заедно бе достатъчна да разали слуховете, че двамата са двойка.

Фенове пък веднага се разделиха на два лагера: докато едни изразиха подкрепата си за любовта им, други обстреляха двойката с упреци.
„Тя е стара жена“, „Роуз беше по-добре“, „Надявам се, че това е шега“, гласят негативните коментари.

„Харесвам тази двойка. Подхождат си“, „Няма да си и помислите, че Шер наближава 80-те“, „Толкова красива и щастлива“, „Много се радвам за Шер. Тя е красавица“, приветстват с радост новата звездна двойка потребители, подкрепящи любовта им.

Четете още: Диляна потъна в забрава: Вижте новата жена до Асен Блатечки